Life

Drama ascunsă a Mirabelei Dauer. Cine este bărbatul care a chinuit-o foarte mult: ”Mi-a luat copilul, mi-a luat tot”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai bune voci feminine, cu o carieră impresionantă, dar din păcate, cu o viață personală chinuită. Trauma prin care a trecut.
23.07.2022 | 15:09
Drama ascunsa a Mirabelei Dauer Cine este barbatul care a chinuito foarte mult Mia luat copilul mia luat tot
Mirabela Dauer și trauma pe care n-o poate uita. Ce i-a făcut al doilea soț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața ascunde o dramă. Este vorba de unul dintre foștii parteneri de viață care a chinuit-o în timpul mariajului și care i-a luat absolut tot după separare, inclusiv dreptul de a-și vedea copilul. Vedeta consideră că al doilea mariaj a fost cea mai mare greșeală din viața sa.

Mirabela Dauer și trauma pe care n-o poate uita. Ce i-a făcut al doilea soț

Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori. Prima oară la 18 ani cu Willy Dauer, divorțul survenind 5 ani mai târziu. Cel de-al doilea mariaj, cel cu Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, avea să-i marcheze viața complet.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a chinuit-o foarte mult în timpul căsniciei care a durat între anii 1972 – 1980. Solista își amintește că fostul soț era extrem de violent atunci când consuma băuturi alcoolice, despărțirea survenind când fiul artistei avea 2 ani.

„Un an şi jumătate m-am chinuit îngrozitor. Copilul plângea foarte mult, mai ales noaptea, iar bătăile reîncepuseră. Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul.

ADVERTISEMENT

Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare.

A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică Pe drumul vieţii, notează libertateapentrufemei.ro.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer: ”A vândut procesul avocatului lui Popovici”

„Am fost dusă de urgenţă la spital cu Salvarea. A doua zi a venit şi Popovici, cu flori. Voia să-l iert, dar de data asta nu am mai putut. I-am spus că vreau să divorţez. Zece zile am stat în spital. După ce am ieşit, nişte prieteni mi-au recomandat un avocat pentru divorţ.

Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a mai scris Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT

Artista și-a revăzut copilul pentru prima oară de la divorț când acesta avea 12 ani. Vedeta i-a plătit pensie alimentară până la 18 ani, însă Dan Alexandru Popovici nu dorește să o cunoască pe mama sa, chiar dacă are 44 de ani.

ADVERTISEMENT