Life

Drama ascunsă de Carmen de la Sălciua. Cântăreața și-a deschis sufletul: „Am avut nevoia de a mă vindeca”

12.01.2021 | 17:25
Drama ascunsa de Carmen de la Salciua Cantareata sia deschis sufletul Am avut nevoia de a ma vindeca
Ce înălțime are Carmen de la Salciua. Solista nu este deloc complexată: „Esențele tari se țin în sticluțe mici" Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este mereu zâmbitoare în fotografii și vrea să pară o femeie dură, puternică, însă este mai sensibilă decât își imaginează lumea, iar de-a lungul vieții s-a lovit și ea de multe dileme.

Cântăreața de muzică de petrecere ascunde o dramă despre care nu a vrut să dea foarte multe detalii, însă din puținele cuvinte pe care le-a scris, deschizându-și încet sufletul în fața fanilor ne putem da seama despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că noul an a prins-o cu mai multă încredere în forțele ei proprii și că în ultima vreme a avut nevoie să fie mai mult singură, să mediteze asupra unor chestiuni de viață.

Carmen de la Sălciua, despre încercările sufletești prin care a trecut

„A fost o perioadă în care am avut nevoie de liniște, de a medita asupra mea, de a mă vindeca, de a mă pune pe picioare, de a realiza ce contează, de a mă descoperi… se poate numi și un timp al meu”, a scris vedeta pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Din mesajul ei reiese foarte clar că în ultima perioadă a avut un zbucium interior destul de puternic și că a fost nevoită să se îndepărteze de tot ce îi provoca durere.

Numele ei a stârnit multe controverse în ultima vreme

De altfel, cântăreața a fost în centrul atenției în ultima vreme din cauza unor declarații controversate pe care le-a făcut despre homsoexuali, iar înainte de asta a fost prinsă într-un conflict cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt doar temele cunoscute care au încercat-o pe Carmen, căci în viața ei cu siguranță altele au fost necazurile, dar ce e important pentru ea și cei care o admiră este că se reface și devine din ce în ce mai puternică, gata să dea mai mult decât a dat până acum pentru publicul ei.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere. Printre cele mai de succes melodii ale sale se numără „Dansez pentru ploi” și „Nu am somn de patru zile”, piesă lansată cu Jador.

ADVERTISEMENT