Life

Drama ascunsă de Meghan Markle. Ce a pățit soția lui Harry: Era considerată o pipița

Dincolo de cele întâmplate în Familia Regală, Meghan Markle a trăit și alte momente dificile. De abia acum, soția lui Harry a povestit totul.
18.10.2022 | 20:02
Drama ascunsa de Meghan Markle Ce a patit sotia lui Harry Era considerata o pipita
Drama ascunsă a lui Meghan Markle. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle vine cu noi dezvăluiri la înaintare. Soția Prințului Harry a vorbit despre plecarea sa din emisiunea Deal or No Deal, lucru care s-a întâmplat cu ani în urmă.

Meghan Markle, noi dezvăluiri despre plecarea din emisiunea Deal or No Deal

În cel mai recent episod al podcast-ului său de pe Spotify, Meghan Markle a adus în discuție renunțarea la emisiunea Deal or No Deal. Ducesa de Sussex spune că a ajuns să fie tratată ca un obiect, motiv pentru care a preferat să se retragă.

ADVERTISEMENT

Poate nu mulți știu, dar cu mulți înainte să îl cunoască pe Prințul Harry, Meghan Markle a lucrat ca asistentă tv într-o emisiune din SUA, Deal or No Deal.

Deși experiența de atunci a fost una fascinantă pentru ea și de asemenea o ajuta și să poată să își plătească facturile, lucrurile nu au mers în direcția în care și-ar fi dorit aceasta.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și-a amintit un moment pe care cel mai probabil nu îl va uita niciodată, pe lângă cele de la Casa Regală. Una dintre producătoarele show-ului nici măcar nu putea să îi pronunțe numele de familie corect, lucru care o deranja la culme.

Soția Prințului Harry a ajuns să se simtă obligată să fie atentă la aspectul ei fizic și de asemenea, se simțea redusă doar la o anumită categorie de femeie ”pipița”, drept urmare, a decis să pună stop.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, tratată precum un ”obiect”

”Am ajuns să renunț la emisiune. Cum spuneam, am fost recunoscătoare pentru meserie, dar nu pentru că m-a făcut să mă simt ca și cum n-aș fi deșteaptă.

Nu mi-a plăcut să mă simt obligată ca totul despre mine să fie despre aspectul fizic, fără conținut. Eram redusă la un tip anume de femeie, cuvântul folosit fiind ‘pipiță’. Nu văd asta ca pe un lucru la care ar trebui să aspire vreo femeie”, a povestit Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Pentru că și fiica ei, Lilibet va crește, Meghan Markle speră ca aceasta să nu trăiască ce a trăit ea. Ducesa de Sussex crede în inteligența unei femei dincolo de orice altă calitate și își dorește ca și fiica ei să știe acest lucru.

”Vreau ca Lili a mea să-și dorească să fie educată, să vrea să fie deșteaptă și să se mândrească cu aceste lucruri”, a mai dezvăluit Meghan Markle.

ADVERTISEMENT