News

Drama Biancăi Sârbu de la Antena Stars! Înlocuitoarea Gabrielei Cristea a fost greu încercată de viață

11.04.2019 | 14:34
Drama Biancai Sarbu de la Antena Stars Inlocuitoarea Gabrielei Cristea a fost greu incercata de viata

Actrița Teatrului ”Constantin Tănase” și fosta colegă a lui Cristi Brancu la ”Agentul VIP” și actuala înlocuitoare a Gabrielei Cristea de la Antena Stars zâmbește din nou, după ce a trecut prin întâmplări de neimaginat și după ce a fost secată de lacrimi și durere.

Drama Biancăi Sârbu de la Antena Stars

Diagnosticată cu cancer de piele și rămasă văduvă la 34 de ani cu doi copii după moartea soțului ei, și-a găsit puterea de a merge mai departe, lucru ce a fost răsplătit de Dumnezeu, căci i-a trimis un alt om alături de care se poate bucura de viață. În data de 12 februarie a anului precedent, cei doi și-au oficializat iubirea. Bogdan Romanescu, în vârstă de 29 de ani, și-a dorit ca Bianca, în vârstă de 39 de ani, să-i fie alături pe vecie.

Surse din apropierea actriței au povestit că s-au cunoscut, s-au plăcut și au fugit la Casa Căsătoriilor. „S-au cunoscut în urmă cu o lună, el este şofer la Trustul Intact, coleg cu ea, s-au plăcut şi aia a fost. Bogdan i-a spus că o ia cu doi copii, că nu-l sperie rolul de tată, aşa că s-au şi căsătorit. Ea zicea încă de anul trecut că speră să găsească pe cineva care să aibă grijă de toţi trei. Acum este fericită. A fugit de la Casa Căsătoriilor direct la teatru, la repetiţii, pentru că luna viitoare va avea premiera spectacolului ”E spectacol în oraş, de la Tănase”, au povestit apropiații prezentatoarei de televiziune.

Drama Biancăi Sârbu de la Antena Stars! Înlocuitoarea Gabrielei Cristea a fost greu încercată de viață
Bogdan Romanescu, în vârstă de 29 de ani, și-a dorit ca Bianca, în vârstă de 39 de ani, să-i fie alături pe vecie imediat ce a cunoscut-o

S-au cunoscut, plăcut și au fugit la Casa Căsătoriilor

De asemenea, cei doi își doresc să apară în viața lor și un copil. „Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (…) A răsărit soarele şi pe strada mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplata mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet.

Drama Biancăi Sârbu de la Antena Stars! Înlocuitoarea Gabrielei Cristea a fost greu încercată de viață
Înlocuitoarea Gabrielei Cristea a fost greu încercată de viață

Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o lună de când ne-am cunoscut. (…). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (…) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil”, a spus prezentatoarea TV.