Life

Drama prin care a trecut Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei: „Mama adormea plângând lângă mine, în spital”

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a povestit unul din cele mai dureroase momente din viața sa. Fostul iubit al Andrei Volos a văzut moartea cu ochii.
22.12.2021 | 15:39
Drama prin care a trecut Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei Mama adormea plangand langa mine in spital
ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea dragostei, a suferit în urmă cu câțiva ani un accident de mașină care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

Fostul iubit al focoasei Andra Volos a povestit cât de cumplite au fost săptămânile petrecute în spital și cu ce probleme s-a confruntat după ce era să moară.

ADVERTISEMENT

Experiența nefericită prin care a trecut l-a apropiat și mai mult de părinți, căci aceștia au fost alături de el zi de zi în spital, rugându-se să trăiască.

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a trecut printr-o dramă uriașă

Bogdan a dezvăluit că în perioada șederii în spital, după accident, a făcut diabet dintr-o eroare medicală.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la spital. Aveam glicemia mare. Doctorii de la Bârlad au considerat că trebuie să-mi facă perfuzie cu glucoză. De atunci s-a declanșat diabetul. Eram în comă.

Când am ieșit din comă, mi-a amintesc: îl văd la picioarele mele pe tata. Îmi strângea picioarele, le masa. Aveam furnicături că-mi amorțise un picior. Am zis, nu-mi simt piciorul. Tata nu știa, nici eu nu știam ce e ăla diabet”, a mărturisit Bogdan Mocanu în emisiunea „În oglindă”.

ADVERTISEMENT

O relație cu totul specială a construit și cu mama lui. Bărbatul spune că regretă acum că i-a făcut pe părinții săi treacă prin anumite lucruri.

A recunoscut că nu era tocmai cel mai cuminte copil, însă din evenimentele nefericite a avut cel mai mult de învățat.

ADVERTISEMENT

„Mama adormea plângând lângă mine”

Fostul concurent de la Puterea dragostei a mai spus că la un moment dat a vrut să întrerupă legătura cu familia lui. A susținut că el le aducea numai probleme acasă. L-a lovit gândul că părinții și fratele său, Vlad, ar fi mai fericiți dacă el nu s-ar afla în preajmă.

Bogdan și-a amintit și de momentul în care mama lui nu se dezlipea de patul de spital. „Mama adormea plângând lângă mine, în spital”, a mărturisit Bogdan cu lacrimi în ochi.

Tânărul a dat un exemplu prin care a dezvăluit cât de multe eforturi au făcut părinții pentru el, deși se considera un copil-problemă.

Una dintre scenele care l-au marcat a avut loc tot în spital, când mama lui, deși înfometată, a refuzat să mănânce ca să se poată hrăni el.

 

ADVERTISEMENT