Life

Drama prin care a trecut Bursucu de la Kanal D: “Nu mai suna nimeni. Am stat în casă şi am plâns”

Bursucu, prezentatorul matinalului de la Kanal D, a vorbit despre drama prin care a trecut acum ceva timp, după încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”, unde a fost coregraf.
21.03.2022 | 08:55
Drama prin care a trecut Bursucu de la Kanal D Nu mai suna nimeni Am stat in casa si am plans
ADVERTISEMENT

Bursucu a vorbit despre drama prin care a trecut acum câțiva ani, înainte să lucreze alături de Teo Trandafir. Adrian Cristea a devenit cunoscut de pe vremea când era coregraf la „Dansez pentru tine”, emisiunea difuzată la Pro TV între 2006 și 2013.

Drama prin care a trecut Bursucu de la Kanal D

După ce show-ul prezentat de Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur s-a terminat, Bursucu a mai avut și alte proiecte în media, însă a fost marcat de perioada petrecută la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul dansează de la vârsta de 12 an. Faptul că a fost coregraf la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Pro TV i-a adus mult beneficii. Bursucu nu a fost căutat de nimeni mult timp după încheierea show-ului, lucru care a fost foarte greu pentru el, mai ales că a avut mult succes în calitate de coregraf.

„Când eram la ‘Dansez pentru tine’, am reușit să ajung unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi de acolo. ‘Dansez pentru tine’ a fost una dintre, dacă nu cea mai tare emisiune de la noi din România, top 3 ever – format, public, greutate, audiență. Dacă era ‘Dansez pentru tine’ vinerea, toată lumea se închidea în casă, pac, televizoarele, nimeni nu iese.

ADVERTISEMENT

S-a terminat cu ‘Dansez’, după șase luni, am reușit să țin bateria telefonului 3-4 zile fără să se descarce. Nu mai suna nimeni!

A fost unul dintre cele mai rele momente din viața mea! Nu mai știa nimeni cine ești! O perioadă am stat în casă și am plâns, pentru că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă, nu realizam, totuși aveam 22 de ani. Căzusem de undeva de sus, de sus!”, a declarat Adrian Cristea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi a primit de la Stela Popescu

De asemenea, Bursucu a vorbit despre emoțiile de a fi prezentatorul unui show live. Printre invitații pe care i-a avut de-a lungul timpului se numără și regretata actriță Stela Popescu, care i-a dat câteva sfaturi prețioase prezentatorului de la Kanal D. 

„Emoțiile de live le-am simțit aici, pentru că deja vorbim despre un alt nivel, totuși ești între primele trei televiziuni din România, dar am o vorbă și am învățat un lucru de la doamna Stela Popescu, mi-a spus două lucruri:

ADVERTISEMENT

‘Bursucu, în momentul în care nu o să mai ai emoții când intri în direct, sau ce faci tu și se numește artistic, lasă-te de meseria asta, pentru că nu mai simți oamenii, nu mai simți formatul, nu mai simți energia din platou, s-a terminat!’

Și doi: ‘Orice s-ar întâmpla, cât miști din degetul ăsta mic, să nu te lași!’”, a mai spus matinalul de la Kanal D pentru sursa citată.

În prezent, Bursucu este prezentatorul emisiunii „Dimineața cu noi”, alături de George Tănase și Viviana Sposub. Matinalul este difuzat de luni până vineri, de la 8:00 la 10:00. A fost colegul de platou al lui Teo Trandafir timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT
Tags: