Sport
notix pixel id

Drama celui mai bun marcator străin din Liga 1: „Nu mai pot să merg normal, trebuie să mă operez iar!”. Exclusiv

Eric de Oliveira nu mai este jucătorul lui Gaz Metan Mediaș, iar din cauza problemelor serioase de sănătate este obligat să se opereze din nou pentru a putea merge.
19.10.2021 | 10:05
Drama celui mai bun marcator străin din Liga 1: „Nu mai pot să merg normal, trebuie să mă operez iar!”. Exclusiv
Drama celui mai bun marcator străin din Liga 1: „Nu mai pot să merg normal, trebuie să mă operez!”. Exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria campionatului României, care trece prin clipe grele și e gata să își agațe ghetele în cui.

Brazilianul a dezvăluit că și-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaș și va merge în Brazilia pentru a-și trata piciorul pentru că are o arteră înfundată.

Clipe de coșmar pentru Eric de Oliveira: „Nu mă mai gândesc la fotbal”

Eric de Oliveira nu a mai jucat un meci oficial de un an, din cauza problemelor de sănătate. Mijlocașul a dezvăluit pentru FANATIK că și-a încheiat contractul cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 35 de ani a suferit deja o intervenție chirugicală la picior și a început un tratament cu anticoagulante, însă situația este în continuare complicată și nici măcar nu poate merge normal:

„Am probleme. Nu pot să joc și trebuie să merg în Brazilia o perioadă, în luna decembrie. Să îmi văd familia și să consult un doctor, care ar putea să îmi rezolve problemele. Probabil e nevoie de o nouă operație. Sper să îmi fac piciorul acolo. Am o arteră înfundată la picior și am dureri mari de tot”, a spus brazilianul.

ADVERTISEMENT

Eric de Olivera s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș: „Mi-am terminat contractul”

Eric de Oliveira nu a apucat să mai joace niciun meci pentru Gaz Metan Mediaș după ce la începutul pregătirii a resimțit dureri și după trei zile nu a mai participat la antrenamente.

Singura dorință pe care Eric o mai are e să găsească o soluție miraculoasă, care să îi permită o viață normală în continuare: „Sunt acasă cu familia și ne ocupăm de restaurant. Acum vreau doar să fiu sănătos. Nu mă gândesc chiar la fotbal. Doar să fiu sănătos. Dacă o să fiu sănătos cine știe.

ADVERTISEMENT

Îmi pare că nu pot să mă plimb normal, dar să mai fiu pe teren. Am aproape un an de când nu am jucat. Mi-am terminat contractul cu Gaz Metan Mediaș”, a spus Eric de Oliveira în exclusivitate pentru FANATIK.

Când a jucat Eric de Oliveira ultima partidă

Mijllocașul ofensiv de 35 de ani, evaluat la 100.000 de euro conform transfermarkt, a evoluat ultima oară în Casa Pariurilor Liga 1 pe data de 7 noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Eric de Oliveira a jucat atunci ultimele 14 minute pentru FC Voluntari în meciul împotriva celor de la Poli Iași câștigat pe teren propriu cu scorul de 4-0.

Brazilianul este cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 66 de goluri, depășindu-l pe Wesley Lopez (64), fostul jucător al lui FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Top 3 cei mai buni marcatori străini din Liga 1

  1. Eric de Oliveira – 66 de goluri
  2. Wesley Lopez – 64 de goluri
  3. Harlem Gnohere – 58 de goluri
  • 66 de goluri a marcat Eric în Liga 1
  • 35 de ani are fotbalistul cu 197 de meciuri în campionatul României
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik