Life

Drama Corinei Dănilă. Cum a ajuns în stradă alături de fiica ei și ce datorii are la bancă

Drama Corinei Dănilă. FANATIK vă spune cum a ajuns în stradă alături de fiica ei și ce datorii are la bancă
25.07.2021 | 22:15
Drama Corinei Danila Cum a ajuns in strada alaturi de fiica ei si ce datorii are la banca
ADVERTISEMENT

Actrița și prezentatoarea a trecut prin momente dificile în ultimii ani. Aceasta are aproape un deceniu de luptă prin tribunale cu banca.

Deși, în urmă cu șapte ani, Corina Dănilă a fost executată silit și a ajuns în stradă alături de fiica ei, coșmarul nu s-a terminat. Încă așteaptă decizia judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Drama Corinei Dănilă. Cum a ajuns în stradă alături de fiica ei și ce datorii are la bancă

Corina Dănilă
Corina Dănilă, în timpul unei piese de teatru
Sursa foto: Facebook

Instituția bancară nu și-a recuperat suma pe care o datora. Pe vremea când era căsătorită cu omul de afaceri Norris Măgeanu, cu mulți ani în urmă, artista și soțul ei au împrumutat 460.000 de franci elveției.

Cu această sumă, cei doi și-au achiziționat o vilă în nordul Capitalei. Problemele au început să apară după ce cuplul a decis să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Casa a rămas în posesia Corinei Dănilă, la fel ca și datoria la bancă. Cum nu a mai putut să plătească ratele, prezentatoarea a fost executată silit, la vremea când copila acesteia avea doar zece ani.

Totuși, suma cu care s-a vândut respectiva locuință nu a mai acoperit creditul pe care îl avea. Între timp, a intrat în vigoare „darea în plată”, ceea ce înseamnă că, dacă un datornic a înapoiat băncii bunul achiziționat cu banii împrumutați, contractul între cele două părți se încheie, chiar dacă nu a fost acoperită în totalitate datoria.

ADVERTISEMENT

Băncile nu cedează așa ușor, însă. Acestea contestă vehement în instanță această lege, în baza anumitor paragrafe din contractul semnat de care debitor.

Corina Dănilă, un nou proces cu banca

Corina Dănilă a fost chemată în instanță de către bancă încă o dată în anul 2017. Procesul nu s-a terminat nici până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Mai mult, reprezentanții instituției bancare au cerut judecătorilor sesizarea Curții Constituționale cu privire la situația actriței. Cererea le-a fost aprobată, scrie Wowbiz.

Până la pronunțarea deciziei Curții, procesul a fost suspendat. Prezentatoarea va afla în curând dacă trebuie să mai plătească și alți bani.

În prezent, aceasta are două locuri de muncă și își crește singură fiica. Ea lucrează ca actriță, iar, în paralel, prezintă emisiunea „Gala umorului.”

ADVERTISEMENT