Sporturi

Drama Cristinei Pîrv, cea mai bună voleibalistă din istoria României. “Soțul avea două amante. Are și 3 condamnări!”

21.03.2019 | 12:42
Cristina Pîrv, cea mai bună voleibalistă din istoria României

Cristina Pîrv, cea mai bună voleibalistă din istoria României, a povestit pentru GSP Live drama prin care a trecut în timpul căsniciei pe care a avut-o cu Giba, cel care în 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător de volei din istorie.

Drama Cristinei Pîrv, cea mai bună voleibalistă din istoria României

Cristina Pîrv și Gilberto Amauri de Godoy Filho, pe scurt Giba, au fost căsătoriți timp de 10 ani și au împreună doi copii. Cei doi au divorțat recent, iar fosta voleibalistă a decis să revină în România. Cristina Pîrv a povestit prin ce momente grele a trecut alături de Giba, care în 2003 a fost depistat pozitiv la canabis în timpul unui control antidoping.

„A fost o perioadă ciudată. Eu sunt o persoană anti-fum, anti-drog, anti-alcool, anti-tot. Și mi-a fost greu să trec peste așa ceva. L-am văzut într-o pasă nasoală și i-am spus ‘eu te scot din pasa asa nasoală dar nu știu dacă rămânem împreună’. Pot să spun că am început foarte ciudat relația. (râde). El știa că eu aveam o imagine foarte bună și chiar a vrut să se retragă ca să nu îmi strice reputația” a declarat fosta jucătoare profesionistă de volei.

Cristina Pîrv și Giba

Cristina Pîrv a lansat și o serie de acuze la adresa fostului său soț

Știu că soțul meu avea două amante, poate chiar și mai multe. Am dus-o un an după ce am aflat tot, dar după am pus punct. În mintea mea l-am creat eu într-un anumit fel dar el era cu totul altceva în realitate” a dezvăluit sportiva.

„A fost condamnat la închisoare pentru că nu plătește pensia, este a 3-a condamnare. 20.000 de euro trebuie să îmi dea restant. Pensia alimentară nu este pentru mine, ci pentru copiii noștri” a continuat Cristina Pîrv.