Life

Drama cumplită a Patriziei Paglieri. Cum a fost amenințată cu moartea de fostul soț

Patrizia Paglieri a făcut o mărturisire șocantă pentru fani. Maestrul chef a dezvăluit că fostul soț a amenințat-o cu moartea, cu un pistol. Care a fost motivul?
27.06.2022 | 08:55
Drama cumplita a Patriziei Paglieri Cum a fost amenintata cu moartea de fostul sot
De ce a fost amenințată cu moartea Patrizia Paglieri de către fostul soț. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dincolo de zâmbetul pe care-l afișează mereu, Patrizia Paglieri ascunde o dramă cumplită. La un moment dat, fostul soț a amenințat-o că-i va lua viața cu pistolul.

De ce a fost amenințată cu moartea Patrizia Paglieri de către fostul soț

Renumitul chef, Patrizia Paglieri, a dezvăluit că a fost amenințată cu moartea de tatăl fiului ei Francesco, după ce a luat decizia de a se despărți de acesta.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Patrizia era o tânără mamă, trecută de 20 de ani, și care nu mai suporta căsnicia grea cu partenerul său. L-a crescut cu greu pe Francesco, deoarece inclusiv părinții au refuzat să o primească cu un copil.

”Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10.

ADVERTISEMENT

Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus :«Patrizia suntem moderni dar nici chiar așa».

Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors.

ADVERTISEMENT

Și m-a amenințat cu pistolul: «Dacă nu te reîntorci acasă, te omor»”, a spus Patrizia în podcastul ”În oglindă”.

Fiul Patriziei nu și-a cunoscut tatăl

Totodată, după nașterea lui Francesco, fostul soț al maestrului bucătar a refuzat să-și mai recunoască fiul. La ani de la întâmplare, nici până în prezent Francesco nu a fost curios să-și cunoască tatăl.

ADVERTISEMENT

”A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar după aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui.”, a mai spus Patrizia.

ADVERTISEMENT
Tags: