News

Drama cumplită a unei mame care și-a îngropat ambii copii după ce au murit de coronavirus. Mărturiile sfâșietoare ale femeii din calvarul COVID-19

23.07.2020 | 11:51
Drama cumplita a unei mame care sia ingropat ambii copii dupa ce au murit de coronavirus Marturiile sfasietoare ale femeii din calvarul COVID19
ADVERTISEMENT

Coronavirus face victime la nivel global. O femeie a povestit drama prin care trece și calvarul pe care l-a suportat după ce copii ei s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Cu lacrimi în ochi, mama celor doi copii a povestit că aceștia au murit unul după altul, la o distanță de 11 zile.

ADVERTISEMENT

Monete Hicks, originară din statul american Florida, a făcut mărturii dureroase despre moartea fiului și fiicei ei, dar și despre perioada în care aceștia au suferit de coronavirus.

Coronavirus a răpus o familie, iar mama își spune durerea

CNN a publicat povestea dramatică trăită de femeie, mamă a doi copii. Byron și Mychaela Hicks sufereau și de alte boli, printre care afecțiuni cronice, iar infecția cu noul coronavirus s-a produs în timpul unei excursii pe care au făcut-o în orașul Orlando.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

The reasons for disrupted immunization services vary. Even when services are offered, people are either unable to access them because of reluctance to leave ?, transport interruptions, economic hardships, restrictions on movement, fear of being exposed to ppl with #COVID19

A post shared by World Health Organization (@who) on

Primul care s-a îmbolnăvit a fost Bryron (20 de ani), care a început să se plângă de dureri și de faptul că nu mai putea să respire. Situația s-a agravat, iar câteva ore mai târziu, tânărul a murit de coronavirus la spital. Sora lui, Mychaela (23 de ani) a avut simptome specifice câteva zile mai târziu, a fost dusă de urgență la spital, însă a murit și ea la câteva zile distanță de la internare.

„ Mi-a spus că vrea să meargă la spital, chiar dacă nu-i plăceau spitalele. O durea capul și avea febră. Au început să-i cedeze organele. S-au dus amândoi unul după altul. Copiii mei sunt inima mea”, a declarat mamă cuprinsă de durere.

ADVERTISEMENT

După decesul celor doi, familia a rămas traumatizată pe viață, iar rudele lor îi sfătuiesc pe cei care nu cred în COVID-19 să se gândească înainte să spună asta și altora.

„ Tot ce pot să spun este că nu este de joacă cu acest virus! Nu este o invenție a guvernului. Trebuie să luăm în serios acest virus, pentru că este real. Purtați mască, spălați-vă pe mâni, păstrați distanța și nu ieși din casă decât dacă aveți nevoie. Nimeni nu trebuie să simtă durerea pe care mătușa mea a simțit-o”, a declarat Darisha Scott, verișoara celor doi tineri care au murit de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Situația COVID-19 la nivel global și în România

Statisticile sunt îngrijorătoare în ceea ce privește numărului mare de bolnavi cu noul coronavirus, dar și decedați. Astfel, până în acest moment, în România sunt 40.163 de oameni bolnavi cu noul coronavirus și 2.101 de morți în urma infectării cu virusul ucigaș. La nivel global avem 14.890.516 de cazuri confirmate de infectări COVID-19, dintre care 616.317 decese.

 

ADVERTISEMENT
Tags: