Life

Drama cumplită din copilăria lui Alex Delea, câștigătorul Survivor România. L-a urmărit toată viața

Alex Delea, câștigătorul de la Survivor România, a avut o viață plină de încercări și necazuri. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fost marcat mereu de un lucru.
20.07.2022 | 18:53
Drama cumplita din copilaria lui Alex Delea castigatorul Survivor Romania La urmarit toata viata
Trauma suferită de Alex Delea. Ce i s-a întâmplat câștigătorului Survivor România în copilărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Barmanul a trăit cu o drama cumplită încă din copilărie și asta l-a urmărit toată viața. Fostul concurent din Republica Dominicană a dezvăluit acum că a fost crescut de trei femei: mama, mătușa și bunica sa. De toate este apropiat.

Trauma suferită de Alex Delea. Ce i s-a întâmplat câștigătorului Survivor România în copilărie

Alex Delea a povestit că încă de mic a crescut fără tată, care a dispărut din viața sa încă din primele luni. Câștigătorul de la Survivor România nu știe cum este să aibă alături o figură paternă la care să apeleze la nevoie.

ADVERTISEMENT

„Faptul că am fost crescut de trei femei (n. red. mama, bunica și mătușa) mă pune în situația de a nu putea face o comparație cu a fi crescut de tată și mamă. Nu am avut o prezență masculină în viața mea.

Dar sunt foarte fericit! Nu am avut niciodată un tată, prin urmare nu îi simt lipsa. Nu știu cum este”, a declarat câștigătorul de la Survivor România pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Alex Delea, relație specială cu mama și bunica

Alex Delea are o relație specială cu mama sa, care a plecat în Spania în urmă cu ani buni pentru a-i oferi un trai mai bun. Războinicul din Republica Dominicană este foarte apropiat de femeia care i-a dat viață în urmă cu 25 de ani.

Barmanul nu o vede pe aceasta numai ca pe propria mamă, ci și ca prietenă și avocată. În plus, Alex Delea recunoaște că se sfătuiește mereu cu ea legat de orice aspect, așa cum a fost și revenirea pe meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu ar fi ea, nu aș ști pe unde să o iau în viață. Iar mamaia este bebelușul meu, este o dragoste aparte, este totul, inimioara mea”, a mai spus Alex Delea, mai arată sursa citată mai devreme.

Fostul concurent de la Survivor România a reușit să se mute în țară datorită premiului de 100.000 de euro, după ce o vreme destul de lungă a locuit în Spania.

ADVERTISEMENT