Life
notix pixel id

Drama cumplită pe care a trăit-o Zanni în copilărie. “Parcă viața nu era pentru mine”

Zanni a trecut prin multe momente dificile în copilărie, dar o anumită întâmplare l-a marcat și cu greu a reușit să depășească totul.
17.10.2021 | 10:13
Drama cumplită pe care a trăit-o Zanni în copilărie.
Drama cumplită pe care a trăit-o Zanni în copilărie. "Parcă viața nu era pentru mine". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor a trecut prin clipe greu de imaginat în copilărie. Se știe că acesta a locuit într-un orfelinat, apoi a fost luat și crescut de o femeie.

Deși a trecut prin multe momente grele, unul l-a marcat pentru totdeauna.

Femeia care l-a crescut nu își dorea ca el să-și facă prieteni și a intervenit de fiecare dată când a observat că Zanni se apropia de cineva.

Drama cumplită pe care a trăit-o Zanni în copilărie. “Parcă viața nu era pentru mine”

Zanni a fost abandonat de mama sa într-un orfelinat și a trecut prin momente grele de foarte multe ori. Unul l-a marcat însă pentru totdeauna. Câștigătorul de la Survivor a trăit o adevărat dramă. S-a întâmplat după ce a fost luat de o femeie care l-a crescut.

ADVERTISEMENT

Copil fiind, Zanni își imagina tot felul de lucruri. Mai întâi a crezut că femeia făcea parte dintr-o organizație. Mai târziu acțiunile ei l-au marcat și nu va uita niciodată ce i s-a întâmplat.

Ca orice copil, Zanni își dorea să aibă prieteni. În plus, adora să-și petreacă timpul alături de familiile acestora. Doar că de fiecare dată femeia care l-a crescut intervenea.

ADVERTISEMENT

“Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. (…)

Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi îmi rupea relațiile de prietenie.”, a povestit Zanni pentru VIVA.ro.

ADVERTISEMENT

Zanni a povestit că au fot multe momente în viață în care nu a avut niciun sprijin. Nimeni nu dorea să-l ajute. Nici profesorii, nici prietenii și nici persoanele care l-au crescut.

“Părea că viața nu e pentru mine și mă întrebam care este rolul meu în viață. Dar am știut că este un loc și pentru mine și trebuie doar să am răbdare.”, a mai spus Zanni pentru VIVA.ro.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor a fost foarte sincer și a declarat că dacă ar avea forța necesară și-ar dori să schimbe un singur lucru. Să nu mai fie atât de sensibil și să nu fie interesat de ceea ce cred alții despre el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri