Life

Drama cumplită prin care a trecut Ilinca Vandici. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre pierderea tatălui

Drama cumplită prin care a trecut Ilinca Vandici, cu mulți ani în urmă. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre pierderea tatălui.
24.08.2021 | 10:46
Drama cumplita prin care a trecut Ilinca Vandici Prezentatoarea de la Bravo ai stil Celebrities a vorbit despre pierderea tatalui
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a trăit o dramă cumplită cu mulți ani în urmă, atunci când tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta de la Kanal D a vorbit despre pierderea tatălui, dar și despre amintirile pe care le are cu el.

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities își amintește cu drag de părintele ei, de care îi este dor și acum. Tatăl ei a murit chiar atunci când vedeta și-a făcut debutul în televiziune.

ADVERTISEMENT

Drama cumplită prin care a trecut Ilinca Vandici. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre pierderea tatălui

Ilinca Vandici a trecut printr-o dramă cumplită, cu mulți ani în urmă. Vedeta și-a pierdut tatăl, iar acea perioadă a fost extrem de grea pentru ea, din moment ce își iubea părintele atât de mult.

Frumoasa șatenă a declarat, în cadrul unui interviu, că tatăl ei era un adevărat exemplu de bărbat, soț și tată. Mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu de momentele grele din viața prezentatoarei TV. 

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities are multe amintiri cu tatăl ei și îi este greu să vorbească despre una singură.

„De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect.

ADVERTISEMENT

Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos”, a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA.

Totodată, prezentatoarea de televiziune a recunoscut că tatăl ei era destul de strict și ținea foarte mult la educație. Ea și sora ei nu erau lăsate să facă diverse activități dacă nu aveau rezultate bune la școală.

ADVERTISEMENT

„Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere.

Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere”, a adăugat Ilinca Vandici pentru sursa citată.

Ilinca Vandici păstrează vie amintirea tatălui

Ilinca Vandici este convinsă că tatăl ei o veghează în fiecare moment și îi păstrează amintirea vie. Dispariția tatălui ei a fost o perioadă grea pentru prezentatoare, care a rămas cu un gol imens în suflet.

„Cu siguranță îl simt aproape! Dar pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie!

Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută, atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații…Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi…”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT