News

Dramă de Anul Nou. O fetiță de 10 aflată la colindat, ucisă într-un accident în Argeș. A fost lovită de-o mașină

01.01.2021 | 13:31
Drama de Anul Nou O fetita de 10 aflata la colindat ucisa intrun accident in Arges A fost lovita deo masina
ADVERTISEMENT

Tragedie de Anul Nou în județul Argeș. O fetiță de numai 10 ani, care se afla la colindat, a fost ucisă după ce o mașină a lovit-o din plin. 

Accidentul mortal s-a petrecut în comuna Bradu. Copila a fost lovită în timp ce traversa neregulamentar strada. Echipajul medical ajuns la fața locului a transportat copilul în stare de inconștiență la spital.

ADVERTISEMENT

Ulterior, din cauza rănilor extrem de grave, a fost constatat decesul. Șoferul mașinii implicate în tragicul eveniment a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.

Dramă în Argeș: o fetiță de 10 aflată la colindat de Anul Nou, ucisă într-un accident

Început de an de coșmar pentru o familie din comuna argeșeană Bradu. Fetița lor de doar 10 ani a murit după ce a fost spulberată pe o șosea din localitate.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că micuța, aflată la colindat, a traversat neregulamentar strada, moment în care a fost acroșată de o mașină condusă de un tânăr de 23 de ani.

Minora a fost preluată rapid de un echipaj medical ajuns la locul accidentului. În stare de inconștientă, a fost transportată la o unitate medicală, unde, din păcate, a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Tânărul aflat la volanul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe str. principală din aceeași localitate, din direcția Pitești către Suseni, a accidentat o fetiță de 10 ani, din localitate, posibil pe fondul traversării neregulamentare”, se arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în județul Olt

În prima zi a anului 2021, un grav accident rutier s-a produs și în județul Olt, după ce o ambulanţă s-a ciocnit cu o maşină de Poliţie.

În urma impactului care a avut loc în localitatea Șopârlița (Olt), doi poliţişti au fost grav răniţi. Maşina în care se aflau ei, aflată în misiune, s-a lovit de o Ambulanţă aflată şi ea în misiune.

Ambii polițiști din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanță a fost rănit ușor, toți fiind evaluați medical la fața locului.

ADVERTISEMENT
Tags: