Life

Drama de nedescris din viața Nicoletei Luciu. Prin ce a trecut din cauza tatălui alcoolic

06.04.2021 | 12:57
Drama de nedescris din viata Nicoletei Luciu Prin ce a trecut din cauza tatalui alcoolic
Drama de nedescris din viața Nicoletei Luciu. Prin ce a trecut din cauza tatălui alcoolic. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a trecut printr-o dramă de nedescris din cauza tatălui care a avut mari probleme cu băutura. Ion Luciu a fost alcoolic în copilăria vedetei, aceasta trecând printr-o perioadă foarte grea din cauza scandalurilor din casă. 

Fosta prezentatoare de la „Vocea României” a suferit enorm din cauza viciului părintelui ei, la fel și sora sa mai mică, Iuliana Luciu. Cele două surori au avut parte de violență din partea tatălui, care atunci când consuma băutură reacționa în cel mai urât mod.

ADVERTISEMENT

Bruneta era nevoită să ascundă obiectele ascuțite din locuință, de teamă să nu o atace pe mama sa. Nicoleta Luciu nu a avut deloc o copilărie fericită, regulile casei fiind unele stricte, motiv pentru care își făcea lecțiile dimineața, înainte să plece la școală.

Nicoleta Luciu, dramă cumplită. Prin ce a trecut din cauza tatălui alcoolic

„Când știam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuțitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecțiile nu mai puteam să le facem.

ADVERTISEMENT

Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineața să-mi fac lecțiile pentru școală. Îmi era foarte frică de el. 

N-am simțit niciodată dragostea de tată. N-a știut să ne ofere o îmbrățișare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ținea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar.

ADVERTISEMENT

Părinții mei nu sunt divorțați, dar i-am separat eu. Pe mama am luat-o eu la mine, nu avea serviciu și putea să stea. Le-am interzis să-și mai vorbească pentru că își făceau rău unul altuia și nu avea rost.

Mama nu a luat așa omoruri, dar îi mai trăgea câte una. Scandalurile s-au diminuat o dată cu trecerea anilor. Erau niște reguli stricte în casă, cine nu le respectă suportă consecințele”, povestea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy a mărturisit că scandalurile s-au diminuat cu trecerea anilor, dar și după ce părinții s-au despărțit. Vedeta a luat-o pe mama sa alături, însă a păstrat legătura și cu figura paternă, asigurându-se că are toate cele necesare pentru a trăi.

Frumoasa brunetă îi plătește chiar și acum întreținerea, îi cumpără alimente și medicamente, lucru pe care l-a recunoscut chiar bărbatul. Ion Luciu locuiește în casa părintească din comuna Ștefan cel Mare, județul Argeș, dezvăluind în urmă cu ceva ani că-și vede nepoții rar din cauza distanței.

Tatăl Nicoletei și al Iulianei Luciu a declarat în urmă cu ceva vreme că a renunțat să mai bea din cauza unor probleme de sănătate. Bărbatul are hernie de disc și dureri la nivelul spatelui, dar îi este teamă să ajungă pe masa de operație.

ADVERTISEMENT