Sporturi

Dramă de proporții în județul Cluj. Două persoane, mamă şi fiu, găsite moarte într-o locuinţă

18.05.2020 | 20:06
Drama de proportii in judetul Cluj Doua persoane mama si fiu gasite moarte intro locuinta
ADVERTISEMENT

Două persoane, mamă şi fiu, au găsite moarte într-o locuinţă din localitatea Huedin, județul Cluj.

Două persoane, mamă şi fiu, găsite moarte într-o locuinţă

Conform news.ro, la data de 18 mai, în jurul orei 11:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au fost sesizaţi de către un lucrător al Poliţiei Locale Huedin cu privire la faptul că într-o locuință din localitate au fost găsite două persoane moarte, mamă și fiu.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii s-au deplasat la imobilul respectiv, găsind două persoane decedate, o femeie în vârstă de 87 de ani şi fiul său, de 63 de ani, ambii din localitatea Huedin”, a transmis IPJ Cluj.

Decesul celor doi a fost constatat de către un echipaj al ambulanţei, iar în urma examinării sumare a cadavrelor nu au fost observate urme de violenţă, iar poliţiştii anchetează condiţiile în care au murit aceștia.

ADVERTISEMENT

”Se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”

”Trupurile urmează a fi transportate la I.M.L Cluj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte în care au survenit decesele celor doi”, a mai anunțat IPJ Cluj.

”În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, se încheie mesajul IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Doi oameni au murit și trei au fost răniți, după ce un taxi a intrat în coliziune frontală cu un BMW la intersecția a două străzi din Craiova. Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt un taximetrist în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 39 de ani.

Tragedie în Argeș acolo unde a avut loc o crimă înfiorătoare. Totul s-a petrecut în comuna Pietroșani, satul Bădești. Un bărbat de 44 de ani și-a ucis fără milă soția de 38 de ani, alături de care avea trei copii, după care cuprins de remușcări a ales să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Fostul lider al organizației de tineret a social-democraților din Brașov, Horia Stancu, a încetat din viață la doar 29 de ani, după un accident vascular cerebral. Acesta a suferit un AVC în urmă cu aproape o lună. Acesta a fost operat, însă starea lui de sănătate s-a agravat și doctorii nu l-au mai putut salva.

ADVERTISEMENT