Life

Drama din viața actorului Liam Neeson. Soția lui a murit acum 13 ani, dar încă o mai așteaptă să vină acasă

Drama din viața actorului Liam Neeson. Soția lui, pe care a iubit-o nespus de mult, a murit într-un tragic accident de ski. Celebrul actor mărturisea că moartea ei nu i s-a părut niciodată reală.
25.08.2022 | 22:30
Drama din viata actorului Liam Neeson Sotia lui a murit acum 13 ani dar inca o mai asteapta sa vina acasa
Drama din viața actorului Liam Neeson. I-a murit soția. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Faimosul actor de la Hollywood a trecut printr-o dramă cumplită. Avea o viață ce părea perfectă, dar totul s-a schimbat radical în anul 2009.

Drama din viața actorului Liam Neeson. I-a murit soția

Actorul a trecut printr-o dramă care i-a marcat toată existența. În anul 2009, când se aflau într-o vacanță la ski, aceasta a suferit un accident teribil.

ADVERTISEMENT

Natasha Richardson, soția lui Liam Neeson, a mers alături de unul dintre fiii săi la stațiunea de schi Mont Tremblant din Quebec, Canada.

Aceasta nu știa să schieze, dar a angajat un instructor care să o învețe. Ambițioasă din fire, Natasha Richardson a vrut să ajungă până la capătul pistei pentru începători.

ADVERTISEMENT

Soția marelui actor nu avea cască în momentul accidentului, iar ea s-a lovit foarte tare cu capul. Când a venit ambulanța, Natasha Richardson a refuzat să fie transportată la spital și spunea că se simte bine.

Ea chiar l-a sunat pe actor din camera de hotel și râdea de această întâmplare.

Liam Neeson a decis deconectarea de la aparate a soției sale

Peste două zile de la accident, actrița Natasha Richardson avea să moară. Actorul de la Hollywood spunea într-o declarație emoționantă că a vorbit cu soția lui când a vizitat-o în spital și i-a spus că nu o să mai scape cu viața după această căzătură.

ADVERTISEMENT

“M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc și i-am zis: «Scumpo, nu-ți mai revii din asta, te-ai lovit la cap»”, a mărturisit el.

Actorul a recunoscut că i-a fost greu să accepte moartea soției sale și că de multe ori i se părea un lucru ireal și o așteapta să se întoarcă acasă, în apartamentul lor, alături de cei doi băieți pe care i-au avut împreună.

ADVERTISEMENT

Liam Neeson a decis deconectarea de la aparate a soției sale, care a salvat trei vieți, ea fiind pusă pe lista donatorilor de organe.

“Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Soția mea a murit pe neașteptate. Ea mi-a adus atât de multă bucurie.

Ea a fost totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat cum să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri.

Pentru că, într-o zi, când îți vei ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo”, a spus actorul, într-o mărturisire emoționantă de pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT