Life

Drama din viața lui Culiță Sterp. A fost bătut cu cureaua de tată: „Nu ne spunea că ne iubește niciodată”

04.06.2020 | 16:32
Drama din viata lui Culita Sterp A fost batut cu cureaua de tata Nu ne spunea ca ne iubeste niciodata
Culiță Sterp a povestit despre copilăria de coșmar prin care a trecut. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a făcut o serie de mărturisiri despre marea dramă a vieții sale: a fost lipsit de dragostea tatălui său.

Culiță Sterp și tatăl său, relație dificilă

Fanii cântărețului de muzică de petrecere știu că părinții lui Culiță nu locuiesc împreună, însă motivele nu au fost cunoscute niciodată.

ADVERTISEMENT

Culiță a dezvăluit într-un interviu pentru Mădălina Lambrino, la Kanal D, că părinții lui nu au divorțat și asta pentru că nu au fost căsătoriți niciodată. Separarea s-a produs în urmă cu 6 ani, însă problemele pe care le-a cauzat tatăl său în familia artistului sunt de când se știe el.

„Nu ne spunea că ne iubește niciodată. Cum să vă zic, era mereu rece, un om, nu am mai văzut așa”, și-a amintit Culiță cu vocea tremurândă.

ADVERTISEMENT

„Îmi era frică de tata. Venea să ne trezească la 5 dimineața să mergem la treabă”

„Mama era mai indulgentă. Îmi era frică de tata până pe la 18-20 de ani. Nu îi întorceam vorba. Venea să ne trezească la 5 dimineața să mergem la treabă. De multe ori mergea mama în locul nostru”, a mai povestit artistul.

Acesta a recunoscut că a fost biciuit în copilărie cu cureaua de către tatăl său și că de multe ori prietenii lui de pahar erau mai importanți decât propria familie, cei patru copii pe care i-a făcut cu mama sa.

ADVERTISEMENT

„Vorbesc foarte rar cu tata. De 6 ani de când a plecat nu ne-a sunat niciodată, nici pe mine, nici pe frații mei. Nu l-am mai căutat nici noi”, a mai declarat fostul soț al cântăreței Carmen de la Sălciua.

„În ultimii ani am mai vorbit, am mai ținut legătura cât de cât. Nu i-am spus nici eu niciodată că îl iubesc. Tată, dacă vrei să vii acasă, poți să vii. Nu trebuie să faci nimic”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Culiță tatălui său în reportajul de la Teo Show.

ADVERTISEMENT