Life

Drama care a marcat-o pe Elena Matei de la Survivor România. Cu ce bagaj emoțional merge în Dominicană

Elena Matei de la Survivor România ascunde o dramă peste care cu greu poate trece oricine. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite merge în Dominicană cu un bagaj emoțional uriaș.
07.01.2022 | 11:54
Drama care a marcato pe Elena Matei de la Survivor Romania Cu ce bagaj emotional merge in Dominicana
Elena Matei, concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Matei este unul dintre numele surpriză din echipa Războinicilor de la Survivor România. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a acceptat provocarea lansată de PRO TV, iar acum telespectatorii vor avea ocazia să o vadă într-o postură cu totul diferită.

Departe de platourile pe care le pregătea chefilor de la Antena 1 și de confortul de acasă, Elena va fi nevoită să dea dovadă că este cu adevărat o luptătoare și că se poate descurca pe o insulă pustie râvnind la trofeul Survivor.

ADVERTISEMENT

Elena a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea în concursul culinar de la Antena 1. În spatele zâmbetului ei fermecător, care l-a cucerit și pe carismaticul japonez Rikito, cu care a concurat, vedeta ascunde o dramă de neimaginat.

Elena Matei de la Survivor România și-a pierdut tatăl într-un accident de motocicletă

Blondina a povestit la un moment dat despre situația dificilă prin care a fost nevoită să treacă. Pierderea tatălui ei într-un cumplit accident de motocicletă o va urmări toată viața.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că experiența nefastă a întărit-o și mai mult. La Survivor România, acest episod dur ar putea să o motiveze să dea tot ce are mai bun, să-l facă pe tatăl ei mândru, aflat în Ceruri.

„Tatăl meu nu mai este în viață. A murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine. Am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”, povestea în urmă cu ceva timp Elena Matei, emoționându-i pe internauți.

Numele grele de la Survivor 2022

Survivor România a început numărătoarea inversă. Show-ul de la PRO TV va începe într-o săptămână și un pic, iar acest sezon va fi cu siguranță unul intens comentat.

ADVERTISEMENT

Din echipa Războinicilor, unde concurează Elena, mai fac parte Blaze, fost concurent Mireasa 3, dar și Guiu Haricleea și Alexandru Delea, printre cei mai cunoscuți.

La Faimoși, se remarcă Andreea Tonciu, Emil Rengle, Cătălin Zmărăndescu, Radu Itu și Otilia Bilionera, printre alții.

 

ADVERTISEMENT