Life

Drama Faimoasei Elena Marin: ”Îmi este dor să dansez”. Prin ce trece după Survivor România 2021

Elena Marin, singura concurentă care a rezistat la Survivor România 2021 de la început până în faza finală a competiției, trece, acum, prin probleme cât se poate de serioase de sănătate.
22.09.2021 | 14:14
Drama Faimoasei Elena Marin Imi este dor sa dansez Prin ce trece dupa Survivor Romania 2021
Elena Marin se confrunta si acum cu mari probleme de sanatate provocate de Survivor Romania 2021 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin, devenită celebră ca dansatoare și coregrafă, pare să se resimtă cel mai tare în urma emisiunii Survivor România 2021, Faimoasa având probleme serioase la picioare după accidentările din Republica Dominicană.

Elena Marin, probleme grave de sănătate

După ce s-a întors de la Survivor România 2021, Elena Marin a mărturisit că experiența din Republica Dominicană i-a provocat probleme, fizice cât se poate de serioase, atât la nivelul picioarelor, cât și hormonal.

ADVERTISEMENT

Dacă de problemele hormonale a scăpat destul de repede, reușind totodată să elimine și cele 10 kilograme acumulate în competiție în ciuda foametei îndurate, problemele cu încheieturile forțate și accidentate la Survivor par să îi dea bătăi de cap și acum.

Iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, că, în această perioadă, Elena Marin a fost la mai multe consultații medicale, sperând că medicii o vor putea pune, din nou, pe picioare, fără să suporte o operație sau mai multe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pare-se, Elena Marin are mari probleme la genunchi, iar glezna, cea din cauza căreia i se interzisese să intre pe traseele de la Survivor, îi provoacă, adeseori, dureri.

Elena Marin nu poate dansa din cauza problemelor de sănătate

De la întoarcerea din Republica Dominicană, de la Survivor România, Elena Marin pare să trăiască un adevărat coșmar pentru ea: nu mai poate dansa așa cum o făcea înainte.

ADVERTISEMENT

Membră a trupei de dans a Andreei Bălan, invitată în diverse show-uri tv pentru a impresiona cu mișcările ei, Elena Marin este, de când a revenit în România, ținută departe de scenă din cauza problemelor de sănătate, lucru care a și făcut-o, de altfel, să explice ceea ce se petrece cu ea.

”Problemele de sănătate m-au ținut departe de dans și de spectacole. Așa cum am mai spus, sper să revin cât mai curând pe scenă”, spune, laconic, Elena Marin atunci când este întrebată de absența ei îndelungată din trupele de balet în care activa.

ADVERTISEMENT

Elena Marin trebuie să se opereze

Mai mult decât atât, tristă din cale afară, Elena Marin recunoaște că este frustrată că nu poate urca, din nou, pe scene, ca dansatoare, problemele de sănătate și sfaturile medicale primite până acum interzicându-i categoric activitățile care i-au adus celebritatea.

”Nu s-a pus nicio secundă problema să nu vreau să dansez. Îmi doresc enorm să dansez. Aștept să îmi rezolv problemele și să revin pe scenă, îmi este dor să dansez”, a mai spus Elena Marin care speră, totodată, să afle soluția perfectă pentru ca problemele ei de sănătate să dispară.

Și, din informațiile obținute de FANATIK, se pare că singura soluție ar fi să se opereze, lucru care îi provoacă însă emoții cât se poate de mari Elenei Marin, Faimoasa fiind convinsă că durata recuperării de după operație îi va prelungi prea mult perioada în care stă departe de scenă.

Elena Marin a câștigat bani serioși la Survivor România

Elena Marin, singura concurentă care a reușit să reziste în competiția din Republica Dominicană încă de la debutul Survivor până în faza finală a show-ului, a câștigat o sumă frumușică de bani de pe urma concursului.

Mai exact, conform informațiilor FANATIK, Elena Marin era plătită cu 2000 de euro pentru fiecare săptămână pe care a petrecut- la Survivor România 2021, ea reușind să strângă nu mai puțin de 54.000 de euro până în momentul în care a fost eliminată.

Cu toate acestea, de când s-a întors din Republica Dominicană, accidentată din cauza eforturilor depuse pe traseele de la Survivor – ea fiind printre cei mai eficienți concurenți de acolo  -Elena Marin nu a mai putut să câștige banii pe care îi făcea, înainte, din dans, Faimoasa fiind plătită binișor pentru prestațiile pe care le avea pe scenă.

ADVERTISEMENT