Sport

Drama fanului dinamovist care și-a spart TV-ul la meciul cu U Cluj: „Copilul se uită la desene doar pe jumătate de televizor”

Fanul dinamovist scos din minți la meciul cu Universitatea Cluj și-a spus povestea pentru Fanatik chiar în ziua de Paște. Mesaj pentru jucătorii lui Kopic
06.05.2024 | 12:01
Drama fanului dinamovist care sia spart TVul la meciul cu U Cluj Copilul se uita la desene doar pe jumatate de televizor
Mădălin Sin și-a distrus televizorul după ce Dinamo a fost din nou egalată în prelungiri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un suporter dinamovist a devenit viral pe internet după ce și-a spart televizorul la golul egalizator al Universității Cluj din minutul 93. FANATIK a luat legătura cu nefericitul fan care și-a stricat Sărbătorile Pascale.

Povestea lui Mădălin Sin, suporterul lui Dinamo care și-a spart televizorul după 3-3 cu Universitatea Cluj

Gestul lui Mădălin Sin descrie poate cel mai bine prin ce trec suporterii lui Dinamo în acest final de sezon când „câinii” sunt din nou aproape de retrogradare. „Alb-roșii” sunt pe locul 14, la egalitate de puncte cu FC U Craiova 1948, aflată pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Postarea dinamovistului de pe grupul Radio Dinamo 1948 a angrenat în comentarii și alți fani ai lui Dinamo. Unul dintre ei l-a întrebat dacă mai are nevoie de suportul televizorului: „Trebuie ca pun altu să văd meciurile de la 11 ,ca nu mă trezesc așa devreme să fiu pe stadion…”.

Mădălin Sin și-a explicat criza de nervi și gestul de disperare pentru FANATIK„Pentru că nu mai suport. Anii ăștia de suferință mi-au pus capac, timp, bani și stres la fiecare meci sperând ca o să fim acolo unde eram acum câțiva ani”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul a dezvăluit cum și-a făcut praf TV-ul și care a fost reacția partenerei de viață: „La golul de 3-3 am dat cu telecomanda pentru că e al nu știu câtelea meci în care pierdem în 90 puncte esențiale. Soția m-a certat puțin, dar a înțeles supărarea după”.

Reacția genială a suporterului dinamovist care și-a distrus televizorul: „Poate am spart eu ghinionul”

Mădălin Sin și-a păstrat simțul umorului deși era în continuare extrem de nervos: „Asta este. Mergem înainte. Poate am spart eu ghinionul. Nu sunt membru DDB. Am susținut prin prezența pe stadion și multe bilete virtuale în pandemie. Atâtea drumuri la stadion, libere la muncă și așa mai departe…

ADVERTISEMENT

Detaliile emoționante continuă: „Se mai vede doar pe jumătate. Dar copilul meu se poate uita la desene doar pe partea bună. La meciul cu UTA nu pot să mă mai uit”.

Suporterul lui Dinamo a ajuns la o concluzie dureroasă, așa cum a scris și Cornel Dinu: „Eu încă speram la victorie odată cu golul lui Pavicic, dar bucuria a durat puțin. Aici nu e vorba de ghinion cum se speculează de golurile luate în minutul 90+. E vorba de blestem! Nu se leagă nimic de echipa asta de când am promovat”. 

ADVERTISEMENT

Mădălin Sin e extrem de nemulțumit de fotbaliștii care au ajuns să îmbrace tricoul alb-roșu: „Și-au bătut joc de numele Dinamo toți străinii care au fost până acum, după corta 0 (n.r.Pablo Cortacero) nu s-a mai legat nimic. Vor pleca toți acum, de anul viitor sperăm să facem echipă cu români. Acum sunt bani și nu cred că se mai pune problema să nu își dorească să vină la Dinamo”.

Mădălin Sin, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: „Să plece. Dacă rămân nu mai văd niciun meci”

Mădălin Sin a ținut să transmită un mesaj prin intermediul FANATIK jucătorilor lui Zeljko Kopic: „Dacă retrogradează echipa, din partea mea nu au decât să plece acești jucători. Dacă rămân jucătorii dacă retrogradăm (sper să nu), nu mai văd niciun meci la stadion sau la tv! Scuze de exprimare dar încă nu m-am liniștit. 

Văd că ne-au urat Paște fericit. Ei încă postează de zici că suntem în play-off. Ce ar însemna pentru mine salvarea de la retrogradare? O bucurie și atât. De anul viitor sperăm să facem echipă”, a concluzionat fanul.

ADVERTISEMENT