Life

Drama fără de sfârșit în familia Halep! ”Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, e distrusă!”

Dacă mâine Simona Halep va trăi o zi specială, urmând să se cunune civil cu Toni Iuruc, există cineva din familia campioanei care suferă enorm. Și asta pentru că vărul sportivei, Nicia, s-a sinucis în martie 2015, la doar 29 de ani.
14.09.2021 | 16:12
Nicia Arghir și Simona Halep erau veri buni și aveau o relație apropiată
ADVERTISEMENT

Nicia Arghir, vărul bun al Simonei Halep, avea doar 29 de ani când a decis să-și ia viața. În martie 2015, tânărul a fost găsit spânzurat cu un cablu electric în casa bunicilor săi, întâmplarea șocând efectiv întreaga familie a sportivei.

Și Simona Halep a fost afectată serios de veste, amânându-și atunci antrenamentul pe care urma să-l facă la Indian Wells, competiție în care era angrenată. Deși inițial apăruse informația că Simona se va retrage din turneu, urmând a lua parte de înmormântarea vărului ei, până la urmă marea campioană a continuat să joace pe pământ american.

ADVERTISEMENT

Drama fără de sfârșit în familia Halep. Vărul Simonei s-a sinucis

După ce terminase Facultatea de Studii Economice a Universității Ovidiu din Constanța, Nicia Arghir se părea că este îndreptățit să se ocupe de afacerile prospere ale familiei, una cu stare în oraș. Mai mult, tânărul împărtășea și dragostea pentru tenis a Simonei, fiind și el instructor de tenis, dar și un jucător promițător la nivelul junioratului.

Nicia terminase Economia și era instructor de tenis

Numai că necazurile au apărut în viața lui Nicia în momentul în care a dat în patima jocurilor de noroc. Potrivit apropiaților, vărul Simonei Halep a reușit într-un interval relativ scurt să cheltuie mare parte din banii părinților, ajungând inevitabil la mâna cămătarilor.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a aflat prea târziu adevărul despre vărul ei

Presat de aceștia, care aproape că îi confiscaseră o mașină, Nicia a clacat iremediabil, după o discuție foarte aprinsă și în sânul familiei. Simona Halep nu a aflat decât tardiv despre viciul vărului ei, familia preferând să o țină departe de astfel de chestiuni care i-ar fi afectat performanța sportivă.

Astăzi, la mai bine de 6 ani distanță de la tragedie, la Cimitirul Central din Constanța, acolo unde este îngropat Nicia Arghir, mai vin doar rudele apropiate ale dispărutului.

ADVERTISEMENT

Mătușa Simonei vine în fiecare zi la cimitir, de mai bine de 6 ani

Vine mama lui, vă spun, și vine în fiecare zi. Eu n-am văzut așa ceva, ca o femeie să vină de șase ani în fiecare zi la mormântul băiatului. Ți se rupe sufletul când o vezi, aprinde lumânări, aduce flori, stă și se reculege acolo. E durere mare!”, ne-a declarat un angajat al cimitirului despre mama lui Nicia, soră bună cu mama Simonei Halep.

Pe Simona am văzut-o, dar mult mai rar, de două-trei ori. Prima dată când a venit atunci în țară, după înmormântare, a și plâns. Și pe mama ei am mai văzut-o, a venit de câteva ori cu un Mercedes de la domnul Țiriac, mi se pare”, a continuat angajatul Cimitirului Central din Constanța.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, cununie civilă pe 15 septembrie

Mâine, la cununia Simonei Halep, vor fi prezenți cu siguranță și părinții lui Nicia Arghir. Se vor bucura, desigur, pentru nepoata lor celebră, dar în sufletul lor nu poate fi decât durere după ce singurul lor copil a ales moartea, condamnându-și părinții pe viață.

ADVERTISEMENT