News

Dramă fără final pentru familia copilelor moarte din cauză că mama le-a spălat pe cap cu Tomoxan. Cum se simte bunica

O nouă dramă în familia fetițelor din Brașov, care au murit din cauza unei soluții toxice.
31.05.2021 | 22:20
Drama fara final pentru familia copilelor moarte din cauza ca mama lea spalat pe cap cu Tomoxan Cum se simte bunica
ADVERTISEMENT

Suferința nu se mai termină pentru familia din Brașov care și-a luat adio de la cele trei fetițe ale sale, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluție toxică pentru râiei, care era destinată oilor.

O nouă dramă în familia fetelor moarte din Brașov

Mama și bunica fetelor au fost și ele în stare gravă la spital, după ce le-au spălat pe cele trei copile pe cap cu o soluție împotriva râiei, aceasta fiind foarte toxică.

ADVERTISEMENT

Ulterior, mama fetelor a fost externată din spital, dar situația nu este la fel de bună în cazul bunicii copilelor, pentru că ea încă se află sub supravegherea medicilor.

Tot astăzi le-a fost dat o veste tragică părinților fetelor, pentru că a decedat și a treia fată care se intoxicase cu Tomoxan, după ce a stat în comă timp de două zile.

ADVERTISEMENT

“Este în stop cardio-respirator resuscitat, în momentul acesta este în Terapie Intensivă. Starea ei este foarte gravă, iar prognosticul este rezervat. Probabil că nu a fost diluată soluția aceea și total nepotrivită pentru păduchii omului”, a spus Liliana Ciobanu, de la SMURD Târgu-Mureş, după preluarea fetei.

Cum s-a petrecut tragedia din Brașov

Cele trei fete aveau păduchi, iar mama a făcut rost de o soluție care combate râia, de la tatăl fetelor, care este cioban. Ea a decis să le spele pe cap pe cele trei cu Tomoxan, transmite Observator.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după aceea, toate au început să se simtă foarte rău, iar părinții le-au dus pe brațe pentru a primi îngrijile medicale de la medici. Pentru două dintre ele a fost prea târziu.

Două dintre fetițe au murit în fața curții

Fetițele de șapte și nouă ani și-au pierdut viața chiar în fața casei lor, sub privirile îngrozite ale părinților. Cea de-a treia a mai supraviețuit foarte puțin, fiind în comă.

ADVERTISEMENT

După această tragedie, în care au murit toți copiii lor, ambii părinți au încercat să își pună capăt vieții, înainte de a fi duși la audieri. Ei sunt cercetați în stare de libertate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, iar dacă vor fi găsiți vinovați, părinții fetelor, dar și bunica, își vor petrece mai mulți ani în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: