Life

Dramă fără margini! Carmen de la Sălciua, în doliu. Mesajul sfâșietor al artistei: „Dumnezeu să îți facă loc alături de îngerii lui”

13.09.2020 | 12:23
Drama fara margini Carmen de la Salciua in doliu Mesajul sfasietor al artistei Dumnezeu sa iti faca loc alaturi de ingerii lui
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua trăiește o dramă, după ce o persoană apropiată a încetat din viață.

Vedeta a lăsat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare, unde a fost încurajată de fani, mulți fiind alături de ea în aceste momente grele.

Azi este o zi tristă pentru artistă, căci una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit fulgerător.

ADVERTISEMENT

Moartea bătrânei pe care o considera bunică i-a adus lui Carmen o tristețe profundă

Tanti Rozalia îi era ca o bunică artistei, după cum chiar ea declară, deși nu aveau niciun grad de rudenie. Bătrânica era un om cald și modest devenindu-i apropiată cântăreței. Era vizitată des de Carmen care o ajuta cu tot ce avea nevoie, iar frumoasa brunetă era primită în casa celei trecute în neființă mereu cu bucurie și o vizibilă susținere pentru cariera acesteia

„Dumnezeu să îți facă loc alături de îngerii lui. Am cunoscut această ființă care m-a tratat de parcă aș fi fost nepoata ei, deși eram un simplu străin pentru ea!”, a scris Carmen, în mediul online, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Criticată de fani pentru operațiile estetice

Carmen de la Sălciua este o faimoasă cântăreață de manele și muzică de petrecere. Frumoasa brunetă a debutat în mediul on-line în urmă cu 4 ani, iar de atunci s-au produs schimbări uimitoare asupra fizicului ei, făcându-și fanii să suspecteze că a apelat la chirurgia estetică.

Solista a reacționat acestor zvonuri tot pe rețelele de socializare.  Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

ADVERTISEMENT

Colaborare cu Jador

În momentul de față și cariera artistei pare să meargă pe drumul cel bun. Carmen a anunțat recent pe Instagram o nouă colaborare profesională cu Jador. Postarea a făcut furori printre fanii vedetei primind peste 32 de mii de aprecieri și aproape 200 de comentarii.

Postarea a stârnit și critici din partea unora, dar și presupuneri că ar fi ceva mai mult între ei, din partea altora, cât și trimiteri către fostul soț al lui Carmen, Culiță Sterp,  care, conform unor internauți, ar fi apropiat al lui Jador.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este fosta soție a manelistului Culiță. Cei doi s-au despărțit la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT