ADVERTISEMENT
News

Dramă fără margini! Fiul unui renumit politician a împușcat în cap un adolescent

Autor: Adrian Baciu | 30.07.2020 | 11:42
Dramă fără margini! Fiul unui renumit politician a împușcat în cap un adolescent
Dramă fără margini! Fiul unui renumit politician a împușcat în cap un adolescent. Sursa foto: gorjeanul.ro

Fiul liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Adrian Marciuc, Robert, a fost implicat într-un nou incident extrem de grav.

ADVERTISEMENT

Marciuc Jr. este acuzat că a tras cu un pistol neomologat într-un băiat din localitate. Martorii afirmă că incidentul ar fi avut loc pe fondul unor discuții între cei doi.

Până la această oră, în speță nu s-a depus nicio plângere penală, deși asupra victimei s-ar fi tras în zona capului, informează publicația Gorjeanul.

ADVERTISEMENT

Fiul unui renumit politician a împușcat în cap un adolescent

Robert Marciuc, fiul liderului de sindicat din Complexul Energetic Oltenia, Adrian Marciuc, a fost implicat într-un incident care a avut loc pe raza municipiului Motru.

Acesta ar fi folosit un pistol neomologat cu care a tras într-un băiat din localitate. Localnicii dezvăluie că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor discuții între cei doi.

ADVERTISEMENT

Robert Marciuc a avut mai multe probleme penale în ultimii ani. El a fost condamnat, în februarie, de instanță de fond, la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru constituire de grup infracțional și trafic de droguri, în cunoscutul dosar de trafic de stupefiante din campusul studențesc la Timișoara. Sentința nu este definitivă.

Ce acuzații i se aduc fiului lui Adrian Marciuc

În mai 2018, Robert Marciuc s-a numărat printre tinerii reținuți de procurorii DIICOT Timiș pentru trafic de droguri, în urma descinderilor de amploare din Complexul Studențesc Timișoara.

ADVERTISEMENT

La acea dată, au fost reținuți 18 studenţi de la trei facultăţi din Timişoara: Medicină, Drept şi Politehnică. Jumătate dintre aceştia sunt din judeţul Gorj, printre ei numărându-se şi fiul liderului de sindicat Adrian Marciuc. Toţi cei 9 au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.

Marciuc Jr. a mai fost în centrul unui scandal de amploare în 2016. Atunci, Robert Marciuc a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul a provocat un scandal de amploare într-un bar din Motru. Cu sprijinul unui prieten, acesta a bătut doi clienți şi a agresat o angajată a localului, scrie Romania TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!