News

Dramă fără margini în Giurgiu. Un tată şi fiul său de nouă ani au murit într-un accident cu ATV-ul

Plimbare mortală pentru un tată şi fiul său. Bărbatul a intrat cu ATV-ul într-un stâlp, iar cei doi n-au mai avut nicio şansă de supravieţuire.
28.05.2023 | 22:00
Drama fara margini in Giurgiu Un tata si fiul sau de noua ani au murit intrun accident cu ATVul
Accident mortal cu ATV-ul, un tată şi fiul său şi-au pierdut viaţa
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 43 de ani şi fiul acestuia în vârstă de 9 ani au murit duminică, în Giurgiu, după ce ATV-ul cu care se plimbau a intrat într-un stâlp. Adultul care îl conducea nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule, a anunţat poliţia.

Tatăl a intrat cu ATV-ul în stâlp

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Cosoba, din judeţul Giurgiu, în jurul orei 16.15, iar o femeie martoră la eveniment a fost cea care a anunţat autorităţile şi a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit paramedicii de la SMURD, dar şi două ambulanțe SAJ. Cei sosiţi să acorde primul ajutor au constatat că bărbatul a murit pe loc, iar fiul acestuia a decedat la scurt timp după accident.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din comuna Cosoba, în timp ce conducea un ATV, având ca pasager pe fiul său, de 9 ani, ar fi intrat într-un stâlp, pe strada 12 Fraţi, din localitate.

ADVERTISEMENT

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul ambelor persoane”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu. În urma accidentului, poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Nu mai departe de luna trecută, un tânăr și o tânără de 19 ani au fost, de asemenea, implicați într-un accident cu un ATV, între localitățile brașovene Viștea de Sus și Drăguș. Fata și-a pierdut viața, iar băiatul a fost rănit foarte grav.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care au efectuat cercetările au stabilit faptul că ATV-ul ar fi lovit un stâlp electric din beton, după care s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

“Din păcate, persoana de sex feminin în vârstă de 19 de ani, care era inconștientă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată, în ciuda eforturilor personalului medical.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua persoană este intubată și ventilată mecanic, are o suspiciune de fractură craniană și a fost transportată la UPU Sibiu. Este vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

ADVERTISEMENT