ADVERTISEMENT
Hotnews

DRAMĂ fără margini! O întreagă familie a fost ucisă

Cinci palestinieni aparţinînd aceleiaşi familii, între care două femei şi doi copii, au fost ucişi sîmbătă în urma unui atac israelian asupra casei lor din centrul Faşiei Gaza, au anunţat...
Autor: Ionuţ Cataramă | 23.08.2014 | 13:00
DRAMĂ fără margini! O întreagă familie a fost ucisă

Cinci palestinieni aparţinînd aceleiaşi familii, între care două femei şi doi copii, au fost ucişi sîmbătă în urma unui atac israelian asupra casei lor din centrul Faşiei Gaza, au anunţat responsabili din cadrul serviciilor medicale, în a 47-a zi de conflict între Israel şi miscarea Hamas.

ADVERTISEMENT

Cele cinci victime – un bărbat de 28 de ani, soţia sa de 26 de ani, copiii lor de trei şi patru ani şi o mătuşă a tatălui, în vîrstă de 45 de ani, şi-au pierdut viaţa în casa lor din tabăra de refugiaţi de la Nuseirat, lovită de raidul israelian, au precizat responsabilii medicali.

Un precedent bilanţ, anunţat la scurt timp după raidul ce a avut loc în zorii zilei, menţiona trei morţi şi cinci răniţi, însă oficialii spitalului Al-Aqsa de Deir al-Balah au informat că alte două persoane au murit în urma rănilor.

ADVERTISEMENT

Cel puţin 81 de palestinieni au fost ucişi în urma raidurilor aviaţiei israeliene asupra enclavei de la reluarea ostilităţilor, marţi, după nouă zile de armistiţiu temporar.

sursa: hotnews.ro

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!