News

Dramă fără margini. O tânără de 18 ani și frații ei gemeni, o fată și un băiat de 8 ani, au fost uciși într-o casă, în Dublin. Cine este criminalul

Jurnaliștii britanici au anunțat că un bărbat a fost arestat duminică, după ce o tânără de 18 ani și frații ei gemeni au fost uciși într-un cartier din Dublin, capitala Irlandei.
04.09.2022 | 18:45
Drama fara margini O tanara de 18 ani si fratii ei gemeni o fata si un baiat de 8 ani au fost ucisi intro casa in Dublin Cine este criminalul
Șoc la Dublin, după cele trei crime. Foto: flickr.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Individul a fost arestat după ce adolescenta și copiii au fost înjunghiați de mai multe ori într-o casă din zona Tallaght (Dublin). Ei au fost duși cu ambulanța la Children’s Health Ireland (CHI) din Crumlin, dar medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Crimele au generat un șoc de amploare în Dublin

Scenele sângeroase au fost raportate în jurul orei 12:30, într-o casă din Rossfield Estate, conform irishexaminer.com. Și un adolescent de 14 ani a fost rănit și continuă să primească tratament la Spitalul Tallaght.

ADVERTISEMENT

Rănile nu îi pun viața în pericol. Bărbatul arestat are 20 de ani și a fost reținut în urma intervenției Unității de Sprijin Armat Garda, care a folosit ”dispozitive mai puțin letale” pentru prinderea lui.

Criminalul este reținut la Tallaght Garda Station în temeiul secțiunii 4 din Criminal Justice Act 1984. Mama copiilor, care nu a fost rănită la locul faptei, a fost, de asemenea, transportată la CHI și primește îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Se crede că toate persoanele implicate în acest caz șocant se cunosc între ele, iar polițiștii nu mai caută vreun suspect în acest moment. Cu privire la acest subiect, ministrul justiției, Helen McEntee, a declarat:

Sprijin pentru familia lovită de nenorocire

Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Uciderea a trei tineri membri ai unei familii este o tragedie, atât de îngrozitoare și sfâșietoare. Este dificil de înțeles.

ADVERTISEMENT

Gândurile mele sunt alături de familie și de comunitatea locală în timp ce se confruntă cu această crimă inimaginabilă. Gardaí și alte servicii îi sprijină în aceste momente dificile“.

Consiliera Fianna Fáil Charlie O’Connor, care a fost la fața locului, a declarat că există un șoc generalizat în comunitate: “Nu știu cum să-l descriu.

ADVERTISEMENT

Primeam telefoane încă de dimineață. Oamenii îmi aduceau la cunoștință acest lucru. Oamenii abia acum încep să iasă din casă. Există un șoc profund, oamenii sunt foarte supărați.”

Apelul oamenilor legii în aceste clipe grele

Aceeași consilieră a declarat că la fel de șocați sunt și polițiștii care au ajuns primii la locul crimelor. În acest context, oamenii legii au solicitat vecinilor și martorilor să nu mai publice pe rețelele de socializare înregistrări video legate de cele trei crime.

Cei care au imagini de acest fel au fost rugați să le predea polițiștilor. Anchetatorii au transmis că ferestrele de la etaj ale proprietății erau deschise și sparte.

Totodată, pe ramele ferestrelor se puteau vedea urme de sânge. O fereastră spartă de la parter a rămas deschisă în timp ce criminaliștii au examinat grădina din față. O mașină neagră aflată în fața proprietății a fost, de asemenea, un punct central al anchetei.

ADVERTISEMENT
Tags: