Carousel hot news

DRAMĂ! Fostul arbitru Pavel Gheba, găsit ÎMPUŞCAT!

Fostul arbitru Pavel Gheba a fost găsit împuşcat în casa cumnatului său din Tulcea. Din primele informaţii, bărbatul în vîrstă de 48 de ani s-a sinucis cu arma rudei sale. Gheba lucra în...
Autor: Răzvan Scarlat | 07.05.2014 | 20:57
DRAMĂ! Fostul arbitru Pavel Gheba, găsit ÎMPUŞCAT!

Fostul arbitru Pavel Gheba a fost găsit împuşcat în casa cumnatului său din Tulcea. Din primele informaţii, bărbatul în vîrstă de 48 de ani s-a sinucis cu arma rudei sale. Gheba lucra în prezent la Biosfera Deltei Dunării.

Pavel Gheba era căsătorit şi avea un copil. Pînă în acest moment, nu se cunosc motivele pentru care fostul arbitru a ales să-şi pună capăt zilelor.

“Era un băiat excelent, e o mare surpriză pentru mine. A fost un asistent foarte bun, de şase, şapte ani nu ştiu nimic de el” , a declarat pentru prosport.ro fostul preşedinte al arbitrilor, Ion Crăciunescu.

“A fost arbitru bun, a intrat la un moment dat şi pe lista FIFA, am discutat cu el ultima dată anul trecut. Lucra ca inspector din partea UE pe partea de protecţie a Deltei Dunării. Ştiu că era implicat în lupta anti-braconaj”, a declarat Dan Lazărescu, fost coleg cu Gheba.

Pavel Gheba a activat în prima divizie în perioada 1998-2006. S-a retras cu scandal, după ce a fost acuzat de Gigi Becali că a luat bani de la George Copos pentru a anula un gol valabil marcat de Nicolae Dică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!