Pariuri sportive

Reacţii după moartea căpitanului Africii de Sud!

UPDATE / 13:05 Antrenorul Africii de Sud, Shakes Mashaba, a vorbit despre moartea elevului său, Senzo Meyiwa. Căpitanul sud-african a fost ucis într-un jaf armat....
27.10.2014 | 13:00
Reactii dupa moartea capitanului Africii de Sud

UPDATE / 13:05 Antrenorul Africii de Sud, Shakes Mashaba, a vorbit despre moartea elevului său, Senzo Meyiwa. Căpitanul sud-african a fost ucis într-un jaf armat.

“Un băiat bun cum era Senzo nu va dispărea aşa pur şi simplu. Spiritul lui va trăi întotdeauna printre noi. Pentru jucători, a venit momentul să tragă tare la antrenamente şi în jocuri pentru Senzo”, a declarat Mashaba.

UPDATE / 8:20 Portarul Africii de Sud, Senzo Meyiwa, a fost victima unui jaf armat. Conform presei din Anglia, în momentul în care hoţii au intrat în casă, fotbalistul a fost împuşcat mortal. Trei hoţi au participat la jaf şi, conform poliţiei africane, au reuşit să fugă de la locul faptei. În casa jucătorului de lîngă Johannesburg se aflau şapte persoane, dar numai Meyiwa a fost împuşcat. 

Presa din Africa de Sud anunţă că portarul Africii de Sud, Senzo Meyiwa, a fost împuşcat mortal duminică.

Detaliile sînt destul de puţine, însă poliţia confirmă faptul că a murit din cauza unor răni provocate de împuşcături. Conform presei, Meyiwa a fost împuşcat în Vosloorus şi a fost declarat mort cînd a ajuns la spital.

Meyiwa a jucat sîmbătă seară în meciul pe care formaţia sa, Orlando Pirates, l-a cîştigat în faţa celor de la Ajax Cape Town.

default

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: