Fotbal intern

Drama fundaşului FCSB, Aris Soiledis: îşi ajută părintele chinuit de o boală incurabilă, după ce fratele său a murit în iulie. N-a mai apărut în echipă de 5 meciuri

11.10.2019 | 09:57
Drama fundasului FCSB Aris Soiledis isi ajuta parintele chinuit de o boala incurabila dupa ce fratele sau a murit in iulie Na mai aparut in echipa de 5 meciuri
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Aris Soiledis, fundașul grec în vârstă de 28 de ani cumpărat de FCSB de la FC Botoșani, trece printr-o adevărată dramă de o bună perioadă de timp. După ce fratele lui a murit în luna iulie, acum fundașul roș-albaștrilor are probleme extrem de grave cu tatăl său.

Drama prin care trece Aris Soiledis de când a ajuns la FCSB

Tatăl lui Aris Soiledis are probleme grave de sănătate și se luptă cu o boală incurabilă, iar fundașul stânga de la FCSB a fost menajat de oficialii vicecampioanei României. Staff-ul tehnic al roș-albaștrilor a decis ca grecul să nu fie folosit la ultimele cinci meciuri pentru că era cu gândul la situația delicată prin care trece părintele său: a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu câteva luni, iar situaţia sa a ajuns să se agraveze din ce în ce mai mult, aceasta fiind una chiar dramatică în acest moment.

ADVERTISEMENT

Astfel, Aris Soiledis nu a putut fi folosit de Bogdan Argeș Vintilă de la partida câștigată de FCSB pe teren propriu cu Viitorul Constanța, scor 2-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Fundașul a ratat şi meciurile cu Universitatea Craiova, CFR Cluj, Metaloglobus, Academica Clinceni și Dinamo București.

Aris Soiledis la meciul FCSB - Viitorul din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
Aris Soiledis, Ovidiu Popescu, Răzvan Oaidă și Harlem Gnohere la meciul FCSB – Viitorul din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu

Fratele lui Aris Soiledis a murit la 38 de ani

Fostul fundaș al celor de la FC Botoșani a trecut printr-o perioadă dificilă și în luna iulie a acestui an, atunci când a postat pe contul său de Instagram un mesaj pentru fratele său Mars (38 de ani), care a suferit un atac de cord. “Nu-mi vine să cred că e timpul să ne luăm la revedere. E mult prea devreme. O să-mi amintesc mereu nebunia ta şi setea de aventură pe care le aveai. Ţi-a ajuns, frate! Odihneşte-ţi mintea care s-a aflat în atâta suferinţă. Ne vom aminti mereu de tine. Odihneşte-te în pace!”, a scris Aristidis Soiledis pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Iată meciurile ratate de Aris Soiledis la FCSB:

  • Universitatea Craiova – FCSB 0-1
  • FCSB – CFR Cluj 0-0
  • Metaloglobus – FCSB 0-2 – Cupa României
  • Academica Clinceni – FCSB 0-3
  • FCSB – Dinamo 1-1

Cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro, Aris Soiledis a ajuns la FCSB pe 2 august 2019 și are contract cu vicecampioana României până în vara anului 2020. Fundașul a jucat în 7 meciuri pentru formația roș-albastră, dintre care 4 în Europa League. Pe parcursul carierei a jucat pentru AO Thiva, Olympiakos, OFI Creta, Omonia Nikosia, AOK Kerkyra și FC Botoșani.

  • 13 meciuri și un gol are Aris Soiledis pentru Grecia U21