Sport

Dramă în familia selecționerului Edi Iordănescu. A murit după meciul România – Slovacia!

Edi Iordănescu trăiește momente dramatice în Germania, după ce o persoană dragă din familie a murit după meciul România - Slovacia.
Drama in familia selectionerului Edi Iordanescu A murit dupa meciul Romania  Slovacia
Edi Iordănescu trăiește momente dramatice în Germania, după ce o persoană dragă din familie a murit după meciul România - Slovacia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională a remizat în ultimul meci din Grupa E de la EURO 2024 și s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală, acolo unde va întâlni Olanda, marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Drama trăită de Edi Iordănescu la scurt timp după România – Slovacia

Bucuria calificării în fazele eliminatorii de la turneul final trăită de selecționerul Edi Iordănescu a fost umbrită de o dramă petrecută acasă, la scurt timp după încheierea întâlnirii România – Slovacia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că sora lui Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României, a decedat după meciul de la Frankfurt care a adus calificarea ”tricolorilor”. Prezent la acel joc, ”Tata Puiu” nu a aflat tragica veste decât la întoarcerea acasă.

Anghel Iordănescu a fost înștiințat de moartea surorii sale abia când a ajuns pe aeroportul de la Otopeni. Din cauza acestei vești triste, fostul selecționer nu se va întoarce în Germania pentru duelul cu Olanda.

ADVERTISEMENT

El și-ar fi dorit să fie alături de fiul său la marele meci pe care naționala României îl va disputa în optimile de finală ale EURO 2024, însă, din informațiile FANATIK, a luat decizia de a rămâne în țară după această tragedie.

Apariție surpriză la ultimul antrenament al naționalei României

O analiză a jocului prestat de ”tricolori” la turneul final din Germania arată că aceștia au obținut calificarea în fazele eliminatorii deși au au avut o posesie inferioară adversarilor din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au intrat în pregătirile pentru jocul împotriva Olandei din optimile de finală. La ultimul antrenament, reporterii FANATIK l-au surprins în tribună și pe Vasile Dîncu, fostul ministrul al Apărării, care a urmărit ședința alături de conducerea FRF.

Fundașul Bogdan Racovițan a vorbit într-o conferință de presă despre duelul cu Olanda și a spus că orice s-ar întâmpla pe teren este sigur de faptul că niciunei echipe nu-i va fi ușor să treacă de România.

ADVERTISEMENT

Înaintea jocului care va avea loc pe Allianz Arena din Munchen, jurnaliștii olandezi l-au remarcat pe Andrei Rațiu, despre care au scris că este unul dintre cei mai buni fundași dreapta de la EURO 2024.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

ADVERTISEMENT