Sport

Dramă în Suedia! Un fost jucător de handbal a murit într-un accident rutier

30.04.2020 | 21:56
Drama in Suedia Un fost jucator de handbal a murit intrun accident rutier
ADVERTISEMENT

Fredrik Larsson, un fost jucător de handbal, cu meciuri la cel mai înalt nivel în naționala Suediei, a murit în urma unui accident rutier.

Un fost jucător în naționala Suediei de handbal a murit într-un accident rutier

Fredrik Larsson, un fost jucător de handbal cu meciuri în naționala Suediei, a murit într-un accident rutier. El se afla pe bicicletă, în timp ce un autoturism a scăpat controlul și l-a lovit din plin.

ADVERTISEMENT

În zadar medicii au încercat să-l readucă la viață, chiar dacă au intervenit rapid și prompt.

Anunţul a fost făcut joi de forul naţional suedez de handbal, care a exprimat condoleanţe familiei şi celor apropiaţi lui Larsson, tatăl a două fetiţe.

ADVERTISEMENT

A jucat la Campionatul Mondial și la Campionatul European

Fredrik Larsson a fost un jucător de handbal impresionant, care a făcut parte din naționala Suediei, alături de care a participat la Campionatul Mondial și la Campionatul European.

De-a lungul carierei, Fredrik Larsson a jucat la IFK Skovde, alături de care a câştigat Challenge Cup în 2004, Ystads IF, Hammarby, IK Savehof şi Alingsas HK, la ultima echipă încheindu-şi cariera în 2016.

ADVERTISEMENT

Totodată, Fredrik a jucat și în afara țării sale la Aragon şi la Gummersbach.

„Este de neimaginat! Avea doar 36 de ani. Nu pot să cred că Fredrik nu mai este printre noi. Gândurile mele merg către familia sa, care este greu încercată în aceste momente”, a fost reacția lui Ola Lindgren, fost căpitan al naționalei Suediei.

„Mi-l amintesc mereu cu zâmbetul pe buze, mereu fericit. Ca jucător era loial, profesionist și un adevărat jucător care dădea totul pentru echipă”, a continuat Ola Lindgren.

ADVERTISEMENT

Larsson a jucat în naţionala Suediei în 36 de partide, inclusiv la Campionatul European din 2010 şi Campionatul Mondial din 2011.

  • 36 de ani împlinise Fredrik Larsson pe 14 aprilie
ADVERTISEMENT