Life

Drama îngrozitoare a unei femei de doar 32 de ani. A ignorat un simptom important și a fost la un pas distanță de moarte

O femeie de doar 32 de ani avea să trăiască o dramă îngrozitoare. A ignorat un simptom important și a ajuns să fie la un pas distanță de moarte.
21.05.2023 | 11:35
Drama ingrozitoare a unei femei de doar 32 de ani A ignorat un simptom important si a fost la un pas distanta de moarte
Drama îngrozitoare a unei femei de doar 32 de ani. Sursă foto: Pinterest / Facebook , colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie de doar 32 de ani avea să vadă moartea cu ochii. A trăit o dramă chiar sub ochii familiei, care au făcut tot posibilul pentru a o putea salva. Totul a pornit de la un simptom care a fost ignorat prea multă vreme.

Drama trăită de o femeie de doar 32 de ani

Protagonista poveștii avea un nodul la sân. L-a ignorat însă, iar în ciuda încercărilor mamei sale de a merge la medic, aceasta a refuzat. În momentul în care a vrut să-i facă pe plac acesteia însă, drama vieții avea să înceapă.

ADVERTISEMENT

Conform The Mirror, femeia a primit un diagnostic crunt din partea medicilor și anume cancer. ”Am ignorat un simptom îngrijorător până când mama m-a implorat să merg la medicul de familie, unde am primit un diagnostic de groază”, povestește femeia.

În luna octombrie 2022, femeia a mers pentru prima oară la medic. Ulterior, în luna noiembrie a aflat că are cancer la sân. Deși inițial i s-a spus că boala poate fi tratată, lucrurile aveau să se schimbe total.  Aceasta a avut la dispoziție o lună să depășească cancerul.

ADVERTISEMENT

Și iată că a și reușit să facă acest lucru. A început chimioterapia în luna noiembrie, iar pe 16 martie a terminat-o. Acum așteaptă rezultatele testelor și este mia optimistă ca oricând. Chiar și așa, din toată drama trăită, femeia speră să ofere o lecție importantă și altor persoane. 

Pacienta s-a înscris deja la un maraton de 10 kilometri

Regretă că nu a băgat de seamă simptomul și nu a ajuns mai devreme la medic. Totuși, este încrezătoare că lucrurile se vor redresa, iar o lecție nouă de viață a fost învățată, având în vedere cele trăite.

ADVERTISEMENT

„Aștept rezultatele anatomopatologice și sper că sunt liberă de cancer! Dacă este așa, odată vindecată, pot începe radioterapia. Să vorbesc cu alte persoane care au trecut prin experiențe similare a fost, uneori, mai util decât jargonul medical al profesioniștilor din domeniul sănătății”, mai spune ea.

Până când rezultatele vin însă, femeia, care este mamă a doi copii își trăiește viața în continuare. A decis să lase în spate întreaga dramă și a optat pentru un stil de viață sănătos, extrem de activ.

ADVERTISEMENT

Astfel, aceasta se pregătește pentru maratonul Great Manchester Run. Este vorba despre o cursă de alergat de 10 kilometri. Totodată, maratonul este al doilea la care pacienta a decis să se înscrie după ce a primit diagnosticul de cancer la sân.

ADVERTISEMENT