Fotbal intern

Dramă la FCSB înainte de meciul cu FC Argeș. Roș-albaștrii joacă și pentru Mihai Pintilii!

26.01.2021 | 15:40
Drama la FCSB inainte de meciul cu FC Arges Rosalbastrii joaca si pentru Mihai Pintilii
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii trece prin momente dificile înainte de meciul FC Argeș – FCSB. Mama fostului fotbalist s-a stins din viață după ce în ultimele zile a fost internată în stare gravă la spital. 

De altfel, antrenorul secund a lipsit de la meciul cu FC Voluntari pentru a putea fi aproape de mama lui, în ultimele clipe de viață. Jucătorii celor de la FCSB vor juca diseară pentru Mihai Pintilii și vor să îi dedice cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu FC Voluntari, Dennis Man a fugit glonț spre marginea terenului, acolo unde a avut un tricou cu un mesaj special pentru fostul căpitan al echipei: “Pinti, fii tare!”

Dramă la FCSB înainte de meciul cu FC Argeș! Man și Tănase, mesaje pentru Pintilii

Starul celor de la FCSB a declarat imediat după meciul cu FC Voluntari: „Pinti trece prin momente grele, cu familia lui si suntem alături de el. Victoria asta i-o dedicăm lui”, a spus Man după meci.

ADVERTISEMENT

Același mesaj l-a avut și căpitanul echipei, Florin Tănase: “Pinti are momente grele în familie. Suntem alături de el, suntem cu toată inima lângă el și îi dedicăm victoria.”

Alex Chipciu, rival și prieten cu “Pinti”: “M-am gândit la el când am marcat”

Fostul coechipier al lui Mihai Pintilii, Alex Chipciu, i-a dedicat golul pe care l-a marcat în confruntarea dintre Hermannstadt și CFR Cluj, scor 1-3: ”

ADVERTISEMENT

„Voiam să spun că-mi pare rău pentru Mihai Pintilii, m-am gândit la el când am marcat. Nu-l ajută cu nimic vorbele mele, știu. Dar îl iubesc și sunt alături de el, știu cum e să treci prin așa ceva”, a transmis Chipciu.

Fostul căpitan de la FCSB a pus “ghetele în cui” la finalul anului 2019

Mihai Pintilii a pus ghetele în cui la finalul anului 2019 când, măcinat de accidentări, a decis să își încheie cariera, așa cum FANATIK a anunțat la vremea respectivă. Fostul căpitan al celor de la FCSB a decis să urmeze o carieră în antrenorat, devenind antrenorul secund al lui Bogdan Vintilă și, ulterior, al lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci disputat în carieră de Mihai Pintilii a fost pe 22 septembrie 2019 pe Arena Națională împotriva celor de la CFR Cluj, 0-0. Fotbalistul a ieșit accidentat după 45 de minute și a decis să își pună ghetele în cui.

  • 36 de ani are Mihai Pintilii
  • 3 trofee a câștigat fotbalistul la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 6,25 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT