Life

Drama logodnicului Adrianei Bahmuțeanu. Soția lui George Restivan a murit la 3 luni după ce i-a născut băiețelul: „Carmen Harra mi-a spus”

Adriana Bahmuțeanu, logodnicul ei George Restivan și băiețelul acestuia în vârstă de 10 ani au oferit primul interviu împreună, ca familie. Bărbatul a dezvăluit drama vieții sale.
05.08.2022 | 17:55
Drama logodnicului Adrianei Bahmuteanu Sotia lui George Restivan a murit la 3 luni dupa ce ia nascut baietelul Carmen Harra mia spus
George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, într-o emisiune de pe Youtube. Foto dreapta: împreună cu fosta soție. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu au vorbit despre relația lor, de față cu băiețelul afaceristului, într-o emisiune de pe YouTube.
Logodnicul jurnalistei a povestit un lucru dureros prin care a trecut, subiect pe care l-a ținut secret de când a ajuns și el o persoană public.

Drama logodnicului Adrianei Bahmuțeanu: „Doamna Carmen Harra mi-a spus că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri”

Cu mulți ani înainte să o cunoască pe Bahmu, prin clarvăzătoarea Carmen Harra, acesta și-a pierdut nevasta. Femeia cu care era căsătorit, o new-yorkeză cu origini portoricane, a murit la 3 luni după ce l-a adus pe lume pe unicul lor fiu.

ADVERTISEMENT

Ce este cu adevărat interesant la această poveste e faptul că bărbatul a fost atenționat în legătură cu sfârșitul pe care avea să îl trăiască soția lui, la scurtă vreme după ce îl va face tătic.

„Doamna Carmen Harra mi-a spus că o să am un băiețel, dar mama băiețelului o să meargă sus la îngeri după ce se naște el. Am luat în serios ceea ce mi-a spus. Așa s-a și întâmplat. Toți cei care o fac cu ou și cu oțet, le spun că așa s-a întâmplat”, a declarat George Restivan la Wownews.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui George Restivan a murit din cauza preeclampsiei

Femeia care i-a oferit un băiat s-a confruntat cu preeclampsia. Aceasta l-a adus pe lume pe copil prematur, la 7 luni și jumătate.

Preeclampsia este definită ca hipertensiune arterială și poate apărea după săptămâna 20 de sarcină. Chiar și o creștere ușoară a tensiunii arteriale peste normal poate fi un semn de preeclampsie în multe cazuri.

ADVERTISEMENT

Manifestările bolii pot fi variate. Ele se pot instala chiar și pe ultima sută de metri a sarcinii. În unele situații, cum este cea prin care a trecut, din nefericire, nevasta lui George Restivan, se poate ajunge și la deces.

George Restivan este un om de afaceri româno-american. Acesta are în dezvoltare un proiect imobiliar destul de ambițios în Capitală. Mai deține și un magazin care comercializează băuturi de lux, după cum a dezvăluit recent FANATIK.

ADVERTISEMENT