Drama lui Blocnotes! Cum îl face fiul să plîngă în hohote

Trezit şi părăsit şi cu banii luati, Claudiu Răducanu încearcă acum să-şi refacă viaţa departe de ţară. A prins un contract bun la o echipă din Anglia, însă pe plan personal trăieşte...
25.02.2014 | 00:11
Drama lui Blocnotes Cum il face fiul sa plinga in hohote
ADVERTISEMENT

Trezit şi părăsit şi cu banii luati, Claudiu Răducanu încearcă acum să-şi refacă viaţa departe de ţară. A prins un contract bun la o echipă din Anglia, însă pe plan personal trăieşte o adevărată dramă.

raducanu2

Fostul golgheter al României nu şi-a mai văzut unicul fiu din vara trecută, totul din cauza fostei soţii, Alice, care face tot posibilul să-l îndepărteze pe “Blocnotes” de băiatul lui. Ioana, sora fotbalistului, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, calvarul prin care trece fratele ei în puţinele clipe în care interacţionează cu micuţul în vîrstă de zece ani. “Claudiu vrea să o ia de la zero, este hotărît să-şi revină şi să-şi pună ordine în viaţă. Însă are şi o mare supărare, suferă enorm că nu poate petrece mai mult timp alături de fiul lui. Ultima dată l-a văzut vara trecută, cînd au fost împreună pe ştrand. Îl doare mult stadiul în care a ajuns relaţia cu băiatul lui. Este greu de crezut, dar micuţul, cînd îl vede, o ia la fugă şi strigă <<Nu vreau să rămîn singur cu tine, tati, pentru că mi-e teamă că mă furi!>> E incredibil. Fosta soţie şi fosta soacră ale lui Claudiu i-au băgat asta în cap”, a dezvăluit Ioana Răducanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

A trăit din pensia părinţilor

Acum, odată ce s-a transferat în Anglia, la FC România, fotbalistul speră să-şi revină din punct de vedere financiar. Însă, în urmă cu doi, fostul golgheter al României era la pămînt, după ce ajunsese să trăiască din pensiile părinţilor săi. “Claudiu Răducanu a renunţat la slujba pe care o avea la o şcoală de fotbal din Spania şi a revenit în România, dar situaţia sa este mai mult decît delicată. Este distrus. Din ce cîştiga acolo nu îşi mai putea permite nici să achite chiria. Va rămîne în ţară, poate îşi găseşte ceva. Acum stă la părinţii noştri, traieşte practic din pensiile acestora. Fosta soţie şi fosta soacră l-au nenorocit, l-au ruinat, i-au luat totul”, dezvăluia sora lui Claudiu, Ioana, la momentul respectiv.

A divorţat cu scandal

“Blocnotes” a divorţat în 2009, după un scandal monstru cu soacra şi fosta soţie. Claudiu Răducanu afirma că femeia cu care are un copil i-ar fi furat două milioane de euro, bani pe care i-a cîştigat de-a lungul carierei. Mai mult, în urma divorţului, fotbalistul a rămas fără vila din Craiova în care locuia şi în care ar fi investit peste 300.000 de euro. Pentru a-şi recupera o parte din avere, Răducanu şi-a dat fosta soţie în judecată, iar procesul durează de aproape patru ani. Şansele sînt, însă, minime ca fotbalistul să mai vadă vreun euro de la Alice.

ADVERTISEMENT

Are asigurat loc de muncă în Anglia

Claudiu Răducanu a ajuns joi noapte la Londra pentru a semna contractul cu FC România, o grupare din liga a 9-a engleză. “Am vorbit cu preşedintele Ionuţ Vintilă şi cu vicepreşedintele Dragoş Grigore şi ne-am înţeles. Am venit să joc cu drag pentru FC România. Am auzit numai cuvinte frumoase despre această echipa, alături de care abia aştept să joc în Cupa Angliei, la vara. M-am decis să vin la Londra şi după ce am citit pe internet multe lucruri frumoase despre compania Conarg, care sponsorizează echipa şi am auzit că este una dintre cele mai tari companii româneşti de construcţii din Marea Britanie. Aştept cît mai mulţi români să vină la meciurile noastre, să ne susţină”, a spus Cladiu Răducanu, care, pe lîngă banii pe care îi va încasa ca fotbalist, are asigurat şi un loc de muncă la compania Conarg.

raducanu3

Debut cu stadionul plin

FC România, echipa comunităţii româneşti din Marea Britanie, i-a pregătit lui Claudiu Răducanu un debut de vis. Oficialii grupării au anunţat partida printr-un afiş special, cu fostul atacant al Stelei în prim plan. “Bloc-notes” a jucat în faţa unui stadion plin, însă nu s-a lipit la gol în partida cu Tower Hamlets FC, încheiată la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT

claudiu raducanu

58…de goluri în 106 partide a reuşit Claudiu Răducanu pentru Steaua

 

Tags: