Life

Drama lui Cucu de la Noaptea Târziu. Cum a aflat abia după o săptămână că mama lui e în comă: „Nu știam că este în spital”

Cucu de la Noaptea Târziu a vorbit despre momentele grele din trecutul său. Artistul a aflat abia după o săptămână că mama lui a fost în comă.
03.10.2022 | 11:29
Drama lui Cucu de la Noaptea Tarziu Cum a aflat abia dupa o saptamana ca mama lui e in coma Nu stiam ca este in spital
Cucu de la Noaptea Târziu a aflat după o săptămână că mama lui e în comă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cucu, solistul de la Noaptea Târziu, își dedică cea mai mare parte a timpului carierei sale, ceea ce-l face uneori să-și neglijeze viața profesională și implicit familia. Artistul a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, mama sa a fost în comă și el a aflat abia după ce aceasta și-a revenit.

Cucu de la Noaptea Târziu nu a știut timp de o săptămână că mama lui e în spital. Familia i-a ascuns adevărul

Adrian Cuc, cunoscut drept Cucu de la Noaptea Târziu, muncește mult pentru visul său și recunoaște că cel mai bine se simte atunci când are mult de lucru, pentru că, astfel, reușește să-și distragă atenția de la situațiile dificile prin care trece uneori.

ADVERTISEMENT

„Mi-am găsit liniștea, cumva, în muncă. Pe mine mă face fericit atunci când am foarte multă treabă. Eu mă plâng în sinea mea, dar atunci mă simt fericit că n-am timp să mă gândesc”, a declarat Cucu pentru Antena Stars. 

De curând, tatăl solistului a fost internat, iar el a aflat abia după câteva zile, atunci când a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Cucu a vrut să le amintească celor care îl urmăresc că nu faima sau cariera ar trebui să conteze cel mai mult în viață.

ADVERTISEMENT

„Am avut multe situații de genul ăsta în familie. (…) Eu fiind foarte departe de casă, țin legătura cu ai mei, dar nu foarte constant, pentru că am treabă.

Mama mă sună exact în momentele în care nu trebuie să mă sune și uneori uit să iau legătura cu familia. Și când am văzut problema asta cu tatăl meu, m-a făcut să conștientizez că familia e pe primul loc, nu eu sau orice altceva”, a mărturisit Cucu.

ADVERTISEMENT

„Ea era de vreo săptămână în spital și nu mi-am dat seama”

De altfel, Cucu a dezvăluit că nu a fost prima dată când un membru al familiei sale a fost la un pas de tragedie fără ca el să știe. Fiind cel mai mic dintre frații săi, cu toții încearcă să-l protejeze și să-l țină departe de greutăți.

Cucu de la Noaptea Târziu și-a amintit că în urmă cu 8 ani, mama sa, cu care are o relație deosebită, a fost în comă, iar el a fost înștiințat abia după o săptămână.

ADVERTISEMENT

De curând, tânărul susținea că femeia este destul de în vârstă și că cea mai mare dorință a sa este să-l vadă căsătorit și așezat la casa lui. 

„Nu e prima oară când pățesc chestia asta. Am mai pățit o dată cu mama acum vreo 8 ani când a început proiectul Noaptea Târziu. Nu o să uit niciodată. Eram la filmări cu băieții, eram în Timișoara pe atunci, nu eram în București. Am aflat după ce mama era în comă.

Eu am aflat când a ieșit din comă, nici nu știam că este în spital. Ea era de vreo săptămână în spital și nu mi-am dat seama. Eu o sunam pe mama și răspundeau ba frate-miu, ba taică-miu și spuneau că este la treaba, că noi suntem de la țară și nu am băgat de seamă că se întâmplă ceva”, a spus Cucu de la Noaptea Târziu.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: