ADVERTISEMENT
Life

Drama lui Florin Condurățeanu. Cum și-a pierdut ambii părinți

Florin Condurățeanu, cunoscutul jurnalist, a trăit o dramă cauzată de pierderea ambilor părinți.
Autor: Rareș Mușătoiu | 28.06.2021 | 21:50
Drama lui Florin Condurățeanu. Cum și-a pierdut ambii părinți
Drama lui Florin Condurățeanu. Cum și-a pierdut ambii părinți foto: captură Youtube EVZ

Jurnalistul a decedat luni în urma unui șoc cardio-respirator, vestea fiind transmisă în direct de către moderatorul de la Antena 3, Mihai Gâdea.

ADVERTISEMENT

Condurățeanu a fost extrem de afectat în urmă cu aproximativ trei luni de vestea decesului cunoscutei interprete de muzică lăutărească, Cornelia Catangă.

Drama prin care a trecut Florin Condurățeanu. Cum și-a pierdut ambii părinți la interval scurt de timp

“Mi-au murit ambii părinți la același spital, Fundeni, la distanță de zece luni. Ei s-au iubit foarte mult, mama, când s-a îmbolnăvit tata de inimă îi lega și șireturile. Deodată s-a trezit fără el și a murit și ea la zece luni distanță.

ADVERTISEMENT

Tata a fost conferențiarul lui Mina Minovici, a scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. S-a îmbolnăvit tatăl meu de inimă și, din insuficiența cardiacă, a făcut edem pulmonar.

Își pierdea cunoștință și i-am ținut limba să nu o înghită. Când l-am internat, la spital l-au îngrijit teribil, am fost să îl vizitez a doua zi și făcuse stop cardiac, asta se întâmpla când eram în primul an de facultate.

ADVERTISEMENT

Mama avea o funcție importantă în domeniul economic la Spitalul Fundeni și a făcut de la tensiune, un atac cerebral în timp ce vorbea cu mine.

Vedeam cum i se împietrește gura pe măsură ce vorbeam, am chemat salvarea, iar după șase zile în comă, a decedat”, a declarat Florin Condurățeanu pentru SpyNews.

ADVERTISEMENT

Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni, în urma unui stop cardio-respirator.

“Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am lucrat și am cunoscut foarte mulți oameni, însă pe nimeni ca Florin Condurățeanu.

Cu puțin timp în urmă am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și, deși cu toții am sperat că va învinge așa cum a făcut-o toată viață în profesie, bătălia din această seară, iată, nu a câștigat-o” a spus Mihai Gâdea, luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul jurnalist avea 71 de ani și suferea de probleme cardiace.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!