Drama lui Iker, între poartă şi conflictul cu părinţii

Iker Casillas, portarul de legendă al lui Real Madrid, trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei dar totodată şi a vieţii sale, deşi cu puţin timp în urmă afişa pe contul său de...
05.10.2013 | 15:24
Drama lui Iker intre poarta si conflictul cu parintii

Iker Casillas, portarul de legendă al lui Real Madrid, trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei dar totodată şi a vieţii sale, deşi cu puţin timp în urmă afişa pe contul său de socializare o fotografie alături de iubita sa Sara Carbonero, care este însărcinată, cu un mesaj scurt, dar explicit “Fericit”. Poate că singurele clipe cu adevărat fericite Casillas le trăieşte alături de Sara şi viitorul lor copil ce se va naşte la cea mai performantă clinică din Madrid, iar doctoriţa Sarei va fi aceea care a asistat-o şi pe actriţa Penelope Cruz în urmă cu două luni va avea grijă şi de iubita lui Iker.

A pierdut poarta şi e în mare conflict cu familia

Aceasta ar fi singura latură pozitivă din ultimul an pentru Casillas. Dincolo de surîsul Sarei încep însă fantasmele dramelor interioare ale unui jucător încă foarte iubit pe Santiago Bernabeu. De opt luni joacă doar cînd sunt meciuri de Liga Campionilor sau Cupa Spaniei, deşi cu Jose Mourinho au fost situaţii cînd nici în acelea nu a fost convocat. A fost accidentarea la mînă, după care a început calvarul băncii de rezerve, conflictul la lumină cu Jose Mourinho şi cînd se părea că plecarea lusitanului va aduce pacea şi locul dintre buturi lui Iker Carlo Ancelotti i-a prelungit suferinţa, alegîndu-l pe Diego Lopes.

Dar lovitura cea mai mare a fost ţinută în tăcere, departe de bocancii presei de scandal,  care dă buzna în sufletele vedetelor, în căutarea senzaţionalului. Din păcate, ceea ce Iker nu a dorit să se afle pînă la urmă a ieşit la suprafaţă. Casillas este într-o relaţie foarte proastă cu părinţii săi, Jose Luis şi Maria del Carmen, datorită faptului că la 32 de ani a decis să preia pe numele său afacerile companiei care aproape că îi poartă numele, Ikerca SL, cu un activ de peste 13 milioane de euro. Este o societate care gestionează drepturile de imagine ale jucătorului (mai precis procentele care îi revin, o altă parte aparţinînd lui Real Madrid) precum şi alte afaceri, multe cu caracter imobiliar. Pînă la 32 de ani Iker a considerat că mai bine pentru el ar fi ca părinţii să-i gestioneze afacerile. Dar acum a decis că a venit momentul să preia controlul. Decizia a provocat un adevărat seism în familie. Casillas se judecă acum cu părinţii pentru companie. Le-a dat deja cinci milioane de euro pentru a-l lăsa să-şi gestioneze singur treburile plus cîteva terenuri, dar securea războiului nu a putut fi îngropată. Iată de ce fostul număr 1 la Real Madrid trăieşte acum între bucuria familiei ce se apropie şi drama familiei care se destramă.

Tags: