Fotbal intern

Drama lui Ionuț Popa continuă! Este la Cluj pentru alte analize: “Nu mă simt deloc bine”

22.04.2019 | 11:46
Drama lui Ionuț Popa continuă! Este la Cluj pentru alte analize:
Drama lui Ionuț Popa continuă. Tehnicianul a mers la Cluj pentru analize suplimentare

Tehnicianul trece prin clipe foarte grele în ultima perioadă. Drama lui Ionuț Popa continuă, iar antrenorul a ajuns acum la Cluj pentru a continua investigațiile medicale. Problemele de sănătate ale carismaticului om de fotbal nu s-au rezolvat, iar doctorii l-au trimis pentru analize suplimentare în Ardeal.

Drama lui Ionuț Popa continuă! “Nu mă simt deloc bine”

La mijlocul lunii martie, FANATIK scria despre situația dificilă prin care trece antrenorul celor de la UTA. Ionuț Popa vorbea despre durerile de cap și despre îngrijorarea medicilor: “Am probleme de sănătate. Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Ar putea să fie de la vreo lovitură sau de la nervi, stres. Nu mă simt bine. Săptămâna viitoare o să fac o spectroscopie. Asta se face la cap pentru a determina dacă este totul în regulă. O să vedem apoi ce și cum”, afirma atunci tehnicianul.

Acum, în apropierea sărbătorilor de Paște, drama lui Ionuț Popa continuă. De câteva zile, antrenorul se află la Cluj, pentru alte analize. În funcție de rezultatul acestora, el va rămâne în continuare în orașul din Ardeal. “Nu mă simt deloc bine. Pot să spun că sunt în aceeași stare ca și până acum. Mă aflu la Cluj pentru o serie de analize, am venit la niște medici care sper să găsească exact cauza. Rezultatele spectroscopiei nu au fost prea concludente. Îmi voi petrece următoarea perioadă aici. De Sărbători îmi doresc mie și tuturor numai sănătate”, a declarat, acum, Ionuț Popa pentru FANATIK.

Ionut Popa UTA
Ionuț Popa a renunțat deocamdată la banca tehnică a celor de la UTA Arad. El se concentrează pe problemele de sănătate

Ce este spectroscopia

Spectroscopia este folosită în spacial pentru evaluarea tumorilor cerebrale. Aceasta compară compoziția chimică a tesutului normal cu cea a celulelor anormale. Testul este folosit în special pentru a determina tipul tumorii și gradul de agresivitate și pentru a distinge între recurența tumorii și necroza de iradiere, conform reginamaria.ro. Spectroscopia cerebrală este folosită pentru a detecta modificările metabolice care apar într-o serie de afecțiuni neurologice:

  • tumori cerebrale
  • accidente vasculare cerebrale
  • epilepsie
  • inflamații
  • infecții
  • anumite boli de substanță albă
  • boli neurodegenerative (boala Alzheimer sau demența vasculară)

65 de ani are Ionuț Popa, antrenorul celor de la UTA Arad

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri