News

El e fotbalist MILIONAR. Părinţii, aruncaţi în STRADĂ

Bogdan Lobonţ are mari probleme. Nu pentru că nu joacă la Roma, ci pentru că o bancă din România îi vînează banii pentru a achita un credit al părinţilor săi. Marţi a avut loc cel de-al...
05.02.2014 | 15:23
El e fotbalist MILIONAR Parintii aruncati in STRADA
Nationala Romaniei se pozeaza inainte de inceperea partidei.Randul de sus de la stanga la dreapta:Razvan Cocis,Cosmin Contra,Gabriel Tamas,Dorin Goian,Bogdan Lobont,Ciprian Marica.Randul de jos de la stanga la dreapta:Viorel Tanase,Gheorghe Bucur,Banel Nicolita,Mirel Radoi,Razvan Rat.

Bogdan Lobonţ are mari probleme. Nu pentru că nu joacă la Roma, ci pentru că o bancă din România îi vînează banii pentru a achita un credit al părinţilor săi. Marţi a avut loc cel de-al doilea termen în procesul în care banca la care părinţii portarului de la naţională au făcut un credit, solicită achitarea datoriilor. În faţa judecătorilor a fost chemată şi FRF, în calitate de terţ poprit (n.r. persoana de la care, prin intermediul popririi, creditorul urmăritor poate obţine plata creanţei), anunţă spynews.ro.

Datoria părinţilor, în valoare de 200.000 de euro, i-ar putea lăsa pe drumuri. Executorii vor încerca mîine să scoată la licitaţie două imobile pe care le deţin. Mai mult de atît, goalkeeper-ului de la AS Roma i se vor bloca conturile.

Lobonţ este certat cu părinţii

Relaţia jucătorului cu părinţii săi nu este una tocmai bună în acest moment, astfel încît sînt şanse mari ca fotbalistul să nu dorească să-i ajute. În toamna anului trecut, tatăl acestuia afirma pentru sursa citată că nu şi-a văzut nepoata, asta şi pentru că Bogdan s-a îndepărtat destul de mult de cei care l-au crescut. Scandalul a pornit după ce părinţii nu au fost de acord ca fotbalistul să se însoara cu actuala sa soţie, Iulia.

lobont

Tags: