Drama lui Maxim la Stuttgart! Cum îl UMILEŞTE noul antrenor

Marian Popovici   
in Stiri sportive
22/08/2016, 13:45
Drama lui Maxim la Stuttgart! Cum îl UMILEŞTE noul antrenor

Alexandru Maxim e noul decar al lui Stuttgart şi fanii echipei îl vedeau ca pe un lider al echipei în actuala stagiune în care şvabii speră să promoveze din nou în elita fotbalului german. 

Publicaţia germană Stuttgarter Zeitung scrie că fanii lui Stuttgart sînt “îngrijoraţi” în privinţa viitorului mijlocaşului român la şvabi după ce Maxim a fost lăsat pe bancă în meciul de cupă FC 08 Homburg Saar.

Maxim a evoluat bine în meciurile de pregătire şi chiar a marcat în victoria din prima etapă, 2-1 cu St. Pauli: “S-a întîmplat adesea în fotbal ca antrenorul să nu se înţeleagă cu starul unei echipe sau să îl ignore din motive disciplinare. Dac ce face antrenorul lui VfB, Jos Luhukay, cu Alexandru Maxim e fără precedent, cel puţin din perspectiva multor fani. În meciul din Cupa Germaniei cu Homburg, din nou a fost preferat alt jucător. 

Rămîne încă un secret ce încearcă antrenorul să facă pedepsind talentatul jucător, iar asta îi face pe fanii lui VfB Stuttgart să-şi exprime frustrările pe reţelele de socializare. Pentru mulţi suporteri ai lui VfB e clar: nu va mai dura mult pînă ca starul din pre-sezon să ajungă doar rezervă”, notează Stuttgarter Zeitung.

Noul antrenor Jos Luhukay a lăsat să se înţeleagă că problemele cu viaţa extrasportivă l-au împins pe Maxim pe banca de rezerve: “De ce ar trebui să vă spun de ce nu joacă Maxim? Nu trebuie să dau explicaţii. Fotbalistul ştie de ce nu joacă… Mă întreb de ce se se face atîta caz despre asta”.

Problemele cu viaţa extrasportivă ale lui Alex Maxim sînt cunoscute de mai mult timp. Steaua l-a dorit insistent în 2012, însă după ce transferul a căzut, patronul Gigi Becali a făcut această declaraţie:

“Eu vreau să îl iau că mizez că o să fie mare fotbalist, dar acuma e cumva? Mi-a spus cineva care se pricepe la fotbal că el nu e peste Tănase sau Chipciu şi n-are cum să joace la naţională titular. Eu mizam că îl aduc şi se pregăteşte 6 luni sau 1 an şi creşte fizic.

Dacă se ia după impresar, ajunge să plimbe cafele prin Spania. El nici n-are o viaţă profesionistă chiar bună, dar nu spun mai multe. Acum sună vedetele, dar cine stă de vorbă cu Maxim de la Pandurii care cîştigă 2.500 de euro. Dacă era la Steaua, pac, răspundeau vedetele”, declara Gigi Becali în 2012.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×