DRAMA lui Raul Rusescu: este urmărit de zornăit de CĂTUŞE!

Preşedinţii celor două mari cluburi din Sevilla, FC Sevilla şi Betis, se pregătesc să meargă la închisoare. În privinţa bossului lui FC Sevilla, Jose Maria del Nido, lucrurile sînt de acum...
05.12.2013 | 19:09
DRAMA lui Raul Rusescu este urmarit de zornait de CATUSE
ADVERTISEMENT

Preşedinţii celor două mari cluburi din Sevilla, FC Sevilla şi Betis, se pregătesc să meargă la închisoare. În privinţa bossului lui FC Sevilla, Jose Maria del Nido, lucrurile sînt de acum clare. Va merge după gratii pentru şapte ani, după ce a fost condamnat împreună cu fostul primar din Marbella, Julian Munoz în dosarul Minutas.

Del Nido a deturnat milioane de euro pentru primarul Marbellei

Infracţiunile s-au consumat în perioada 1999-2003 şi cei doi, Del Nido (foto) în calitate de avocat al primarului Munoz, a întocmit o serie de documente false în urmă căreia milioane de euro din fondurile oraşului Marbella au fost deturnate pe baza acestor contracte de prestpri de diferite servii fictive înspre conturile celor doi complici. Incredibilă situaţie pentru jucătorul român al Sevillei, Raul Rusescu, anunţat titular pentru vineri în meciul din Cupa Spaniei, contra lui Racing Santander. A plecat de la o echipă din România, Steaua Bucureşti, la care patronul Gigi Becali a ajuns la puşcărie, iar acum în Spania a ajuns la o formaţie cunoscută precum Sevilla, care se pregăteşte ca foarte curînd să experimenteze situaţia cu preşedintele aflat după gratii. Şi nu oricum, ci pentru o perioadă de şapte ani.

ADVERTISEMENT

del-nido-efe--644x362

Ruiz de Lopera a folosit banii lui Betis în nume personal

Situaţia neplăcută pentru cluburile din Sevilla nu se opreşte aici. Dacă FC Sevilla ştie exact ce se va întîmpla cu omul ei numărul 1, prieten bun cu Gigi Becali şi cu fraţii Ioan şi Victor Becali, nici la Betis nu sînt aşteptate vremuri mai senine. Din două motive, primul fiind poziţia din clasament, ultimul loc în Primera pentru alb-verzi, al doilea care se poate transforma în realitate în cîteva luni, preşedintele Manuel Ruiz de Lopera (foto) fiind în anchetă pentru faptul că a folosit în nume personal anumite drepturi de activităţi financiare ale clubului, de pe urma cărora a obţinut cîştiguri substanţiale.

n_20091026154913_don_manuel_

Ioan Becali s-a certat cu Ruiz de Lopera pentru Filipescu

Cu ani în urmă impresarul Ioan Becali a avut un puternic scandal la Sevilla cu Ruiz de Lopera pe tema internaţionalului român Iulian Filipescu (foto), dar relaţiile au revenit în scurt timp la normal, după cel poreclit ”Tîndală” a obţinut mărirea de salariu pe care o dorea. Dacă şi Ruiz de Lopera îl va urma pe Del Nido la închisoare vom avea o premieră nedorită în fotbal, cu ambii şefi administrativi ai cluburilor reprezentative dintr-un oraş important din Europa trimişi la închisoare.

ADVERTISEMENT

18434981

Marbella, raiul primarilor infractori

În ceea ce priveşte micuţa localitate Marbella pare de-a dreptul blestemată să aibă parte numai de primari infractori, după ce fostul boss al lui Atletico Madrid, avocatul Jesus Gil y Gil (foto) a luat şi el drumul celulei ca urmare a fraudelor economice de proporţii făcute în calitate de edil al Marbellei.

1193662640_f