Life

Drama lui Smiley. Ce s-a întâmplat cu tatăl juratului de la Vocea României: ”Am început să plâng”

Suferința prin care a trecut Smiley. Ce a pățit tatăl prezentatorului de la Românii au talent și unde se afla cântărețul.
11.11.2022 | 23:12
Drama lui Smiley Ce sa intamplat cu tatal juratului de la Vocea Romaniei Am inceput sa plang
Suferința prin care a trecut Smiley. Ce a pățit tatăl prezentatorului de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama vedetei de la Pro TV, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria. Ce s-a întâmplat cu tatăl juratului de la Vocea României. Îndrăgitul artist a început să plângă cum a aflat vestea primită de la mama sa, Ioana.

Suferința prin care a trecut Smiley. Ce a pățit tatăl prezentatorului de la Românii au talent

Smiley nu vorbește foarte des despre familia sa, însă recent și-a deschis sufletul și a discutat despre drama care l-a marcat. Are legătură cu tatăl său, Ion Maria, care în urmă cu aproximativ 5 ani a avut probleme grave de sănătate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a suferit un accident vascular cerebral în perioada în care juratul de la Vocea României se află în Statele Unite ale Americii. Vestea a venit la aproape 3 săptămâni de când figura paternă ajunsese la spital.

„Când a venit refrenul piesei eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă.

ADVERTISEMENT

Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: «Scrie, scrie, scrie!». Dar așa, de nicăieri.

ADVERTISEMENT

Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des”, a mărturisit Smiley în podcast-ul lui Damian Drăghici, notează spectacola.ro.

Smiley, piesă dedicată părinților săi

Smiley a scris la momentul respectiv o piesă pe care a dedicat-o părinților săi. Este vorba de melodia intitulată Confesiune, lansată pe piața muzicală în urmă cu 4 ani. Piesa are numeroase comentarii în social media.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane se regăsesc în versurile scrise de iubitul Ginei Pistol. Piesa face parte din albumul cu numărul patru lansat în 2017 de cântăreț.

ADVERTISEMENT