Life

Drama lui Ștefan Mandachi. Dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea mamei sale

01.03.2021 | 15:59
Drama lui Stefan Mandachi Dezvaluiri cutremuratoare despre pierderea mamei sale
Drama lui Ștefan Mandachi. Dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea mamei sale. Sursa foto: romani-buni.info
ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi (35 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români, a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Afaceristul și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea mamei sale, care a încetat din viață la doar 58 de ani. 

Patronul lanțurilor de restaurante Spartan a avut o relație foarte specială cu femeia care l-a adus pe lume, mai ales că a fost un exemplu pentru el. De la ea a învățat foarte multe lucruri, fiind o persoană care i-a insuflat pasiunea pentru business.

ADVERTISEMENT

Afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale, care s-a luptat enorm pentru viața și sănătatea sa. Suceveanul Ștefan Mandachi nu poate trece peste suferința pierderii femeii care l-a născut, însă proiectele, munca și fundația Jeni Mandachi l-au ajutat să fie foarte ocupat.

Ștefan Mandachi, suferință enormă după moartea mamei sale

„Mama era extrem de bătăioasă, era o luptătoare, faptul că s-a luptat pentru viață și pentru sănătatea ei a fost o lecție în sine. Evident că, orice copil își idolatrizează mama, a făcut și ea o sumedenie de greșeli, însă s-a zbătut cu adevărat, a fost un foarte bun negociator. 

ADVERTISEMENT

Era un bun antreprenor, simțea, avea un fler foarte dezvoltat, era foarte carismatică, știa când să facă un pas în spate și când să facă un pas în față. Am cunoscut-o foarte bine și a fost principalul meu mentor chiar dacă eu nu mi-am dat seama atunci că mă inspiră și în ce manieră mă inspiră. 

Evident, nu avea acces la informațiile la care am avut eu, de business, de marketing, de vânzări sau de strategii, dar la nivelul la care era ea a fost suficient ca să-mi dea acea scânteie să pot să merg mai departe. 

ADVERTISEMENT

Mama credea foarte mult în reușita ei, nimic nu părea să-i stea în cale și de fiecare dată când încercam să-i spun că nu o să meargă, ea spunea «merge 100%, nu-ți fă nicio grijă». Avea un optimism înverșunat, care îi inspira și pe ceilalți, dar și prin felul ei de a fi se făcea foarte dragă tuturor. 

Reușea să te copleșească prin energia ei, avea un har de la Dumnezeu, era înzestrată cu acest talent pe care evident că l-a șlefuit și l-a antrenat până când a ajuns aproape un maestru și nu exagerez când spun asta pentru că avea 1,58 m și părea că este imbatabilă și invincibilă. 

ADVERTISEMENT

Semăn și cu mama și cu tata, dar am avut o legătură mai apropiată de mama. Sper să-i semăn, am făcut o dată în postare în care am spus că dacă aș avea măcar o firimitură din ea, aș fi mult mai sus. 

În numele mamei mele fac toate actele caritabile pe care le inițiez, dar câteodată simt că este irelevant și că sunt neputincios. Oricât aș face și oricât aș dona sau aș da de pomană câteodată simt un flux de neputință că nu o mai pot aduce înapoi. 

Fac cu încredere acțiuni caritabile în numele fundației, dar am momente de neputință în care îmi dau seama că donațiile nu o aduc înapoi pe mama”, a declarat Ștefan Mandachi în emisiunea „Spune-mi cum!”, moderată de Antonia Fudulu.

 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Cum alegi cel mai dulce pepene. Trucul dezvăluit de un specialist
Cum alegi cel mai dulce pepene. Trucul dezvăluit de un specialist
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”