Fotbal international

Drama lui Subasic la CM 2018! “Dacă nu-i pasam lui mingea, acum trăia”

10.07.2018 | 17:19
Drama lui Subasic la CM 2018 Daca nui pasam lui mingea acum traia

Daniel Subasic, portarul echipei naţionale a Croaţiei la Campionatul Mondial 2018

, trăieşte o adevărată dramă de mai bine de zece ani. Fotbalistul de 33 de ani se învinovăţeşte pentru moartea unui coechipier de la Zadar.

Pe 3 aprilie 2008, Hrvoje Custic a decedat după ce a suferit o accidentare groaznică în timpul unui meci din prima ligă a Croaţiei. Fotbalistul de 24 de ani s-a lovit de un perete de ciment, aflat lângă teren. În momentul în care s-a întâmplat accidentul, atacantul croat urmărea o minge degajată de Daniel Subasic.

Daniel Subasci a povestit detalii legate de dramă în timpul CM 2018

“Mă întreb mereu de ce a trebuit să joc astfel acea minge. Dacă nu-i pasam lui mingea, acum trăia. După meci a trebuit să plec. Am mers în America, dar avem probleme cu somnul. De fiecare dată când mă trezeam şi era întuneric afară, îmi aminteam ceea ce întâmpla. Mereu mă întreb de ce a trebuit să-i pasez lui. Puteam trimite mingea pe mijloc. Dacă făceam asta, el nu se mai lovea. Am decis ca de atunci să port un tricou cu el. Până la finalul carierei voi face asta”

, a povestit Daniel Subasic, care poartă povara dramei şi la Campionatul Mondial 2018. La finalul meciului cu Danemarca, din optimile de finală ale turneului final din Rusia, în care portarul de 33 de ani a apărat trei lovituri de departajare, acesta a celebrat succesul purtând un tricou cu chipul lui Hrvoje Custic.

Daniel Subasic a vorbit despre drama trăită acum zece ani în timpul CM 2018
Daniel Subasic a vorbit despre drama trăită acum zece ani în timpul CM 2018