Drama lui VIERI: îşi caută de muncă după ce a pierdut TOŢI banii la POKER

Ajuns la 40 de ani, fosta vedetă a celor de la Inter şi Juventus, Christian Vieri, trece prin cea mai neagră perioada a vieţii sale....
21.02.2014 | 15:25
Drama lui VIERI isi cauta de munca dupa ce a pierdut TOTI banii la POKER

Ajuns la 40 de ani, fosta vedetă a celor de la Inter şi Juventus, Christian Vieri, trece prin cea mai neagră perioada a vieţii sale.

A pierdut tot la poker

Fost golgheter al campionatului spaniol pe vremea când juca la Atletico Madrid, italianul a ajuns la sapă de lemn. După retragerea sa din activitate, în anul 2009, Vieri a ales să investească banii cîştigaţi din fotbal în cateva afaceri imobiliare, care s-au dovedit a fi unele pierzătoare. Mai mult, acesta a căzut în patima jocurilor de noroc, pierzând mulţi bani la mesele de poker.

cristian vieri

Ajuns în imposibilitatea de a se întreţine singur, “Bobo”  Vieri a luat legătura cu mai mulţi patroni din Italia pentru a conduce grupele de copii şi juniori. El este cunoscut ca şi un veritabil playboy, prin patul său trecând mai multe fotomodele, printre care Elisabeta Canallis sau Melissa Satta.

Vieri-e-Satta

 

A jucat la toate puterile Italiei

Christian Vieri a trecut în cariera sa pe la cluburi uriaşe, atât din Italia, dar şi din alte campionate : Torino, Pisa, Ravenna, Venezia, Atalanta, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter Milan, AC Milan, AS Monaco, Sampdoria, Atalanta şi Fiorentina. Echipa la care a întâlnit cele mai multe satisfacţii a fost Inter Milano, pentru care a înscris 103 goluri în 143 de partide.

Pentru echipa naţională a Italiei, Vieri a marcat 23 de goluri în 49 de partide, 9 dintre acestea fiind înscrise la Campionatele Mondiale din 1998 şi 2002. În vitrina italianului se găsesc numeroase trofee; campionatul în Serie A, Cupa Cupelor sau Supercupa Europei fiind cele mai importante.

Christian-Vieri-Italy