Drama lui Turcu: “Nu-mi revin. Mai bine mă lua pe mine Dumnezeu”

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
14/12/2015, 14:16
Drama lui Turcu: “Nu-mi revin. Mai bine mă lua pe mine Dumnezeu”

Fostul atacant al Stelei, Viorel Turcu, trece cu greu peste decesul soţiei sale survenit în urmă cu mai bine de o lună. FANATIK.RO a aflat că acum acesta locuieşte cu fiul său şi că în următoarele zile îi trebuie de urgenţă suma de 200 milioane de lei vechi pentru a-şi schimba cele două proteze de la picioare.

După ce a pus căpăt activităţii de fotbalist, viaţa a fost destul de cruntă cu Viorel Turcu. După ce şi-a pierdut ambele picioare, în urmă cu mai bine de o lună acesta şi-a pierdut şi soţia care a pierdut lupta împotriva cancerului. Aşa că problemele pentru fostul atacant au început să devină din ce în ce mai mari şi mai multe.

“Nu îmi revin. Am noaptea coşmaruri”

Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Viorel Turcu a acceptat cu greu să ne vorbească despre situaţia în care se află acum. “Vă mulţumesc din suflet că vă interesaţi de mine, dar mai bine mă lua pe mine Dumnezeu şi o lăsa pe soţia mea să trăiească. Fără ea simt că viaţa nu mai contează pentru mine. Nu îmi vine să cred că nevasta mea a murit. Mă trezesc noaptea din somn după ce am coşmaruri. Îmi este tare greu fără soţia mea. S-a mutat băiatul cu mine. Îi mulţumesc mult, dar nu vreau să fiu o povară pentru nimeni”, şi-a început discursul Viorel Turcu.

“Gigi Becali, Dică, Rădoi,Iorgulescu şi Minea m-au ajutat”

În continuare, Viorel Turcu, ne-a dezvăluit şi numele persoanelor care l-au ajutat financiar după ce soţia sa a decedat. “Vă daţi seama că m-am descurcat destul de greu, dar vreau să le mulţumesc din suflet lui Gigi Becali, Nicoale Dică, Mirel Rădoi, Mircea Minea şi Gino Iorgulescu pentru ajutorul financiar pe care mi l-au dat. În situaţia mea, fără ambele picioare, îmi era tare greu să mă descurc. Acum am şi o altă problemă şi sper că o voi rezolva şi pe aceasta”, a spus Turcu.

“Trebuie să îmi schimb protezele de la picioare”

FANATIK.RO a aflat că Viorel Turcu trebuie să facă rost urgent de 200 de milioane de lei vechi pentru a putea să îşi schimbe cele două proteze de la picioare. “Am probleme şi cu protezele de la picioare. Mi s-au lărgit foarte tare şi nu prea mai pot să merg bine cu ele. Trebuie să le schimb în cel mai scurt timp”, a  încheiat Turcu, cel care a dorit să îi mulţumească în final şi lui Helmuth Duckadam pentru faptul că şi el a fost unul dintre oamenii care l-au ajutat în ultima perioadă.

 

Închide ×